vacatures.ap.be

(Praktijk)lector netwerken- en computersystemen – 40%

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je geeft
- binnen het 1e jaar van de professionele bachelor Toegepaste Informatica
o netwerken (CCNA intro)
o computersystemen (operating system Linux, BASH, CLI)
- Advanced computer networks binnen het blended traject (CCNA3 en CCNA4, VoIP en Unified (Asterisk), security programming networking cloud)
Het totale takenpakket van een docent is zeer divers.
Je geeft en ontwikkelt uitdagend, inspirerend en toekomstgericht onderwijs. Je beoordeelt studenten en begeleidt en coacht hen in hun leerproces en ev. ook tijdens stages en bachelorproeven. Je integreert moderne onderwijstechnieken en -middelen in je aanpak en zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit binnen studentengroepen. Je denkt mee na over nieuwe (vak)inhouden, werkvormen, leerlijnen, … Je zet graag mee je schouders onder de opleiding en je vak door deel te nemen aan opleidingsraden, vakgroepoverleg, opendeurdagen, mee in te schrijven, enz. Je onderhoudt een netwerk met vakgenoten en bedrijven als voeding voor je onderwijsopdracht. Je stimuleert niet enkel de student om zich te ontwikkelen maar je werkt ook aan je eigen professionalisering, zowel inhoudelijk als pedagogisch-didactisch.
Je maakt deel uit van het enthousiast en gemotiveerd opleidingsteam ‘Toegepaste Informatica’ dat zich richt op het opleiden van studenten tot professionals in de IT-sector. Je rapporteert aan het opleidingshoofd van Toegepaste Informatica. Je werkt zowel overdag als ’s avonds.

Profiel: 

- Jouw ervaring in netwerkbeheer, netwerkbeleid en systeembeheer (Unix/Linux) in combi met je passie voor onderwijsvernieuwing en innovatieve werkvormen, dát is waarom wij zo graag met jou willen werken.
- Je bent hands-on en zoekt actief naar samenwerkingsmogelijkheden met bedrijven om de ideale leercontext voor studenten te creëren.
- Je focust niet alleen op de technologie van vandaag maar ook op die van morgen en overmorgen. Je blikt ver vooruit! Dankzij future proof onderwijs stoom jij je je studenten klaar voor de bliksemsnel evoluerende arbeidsmarkt.
- Door je brede achtergrond en interesse ben je breed inzetbaar in meerdere vakgebieden.
- Je vakkennis, je gave om deze kennis aan een divers studentenpubliek over te brengen en praktijkgerichte aanpak maken studenten enthousiast en geven hen houvast.
- Je begeleidt studenten met geduld en passie in hun leer- en groeiproces en stimuleert hen om zich maximaal in te zetten.
- Je hebt een grote interesse in onderwijs en bent bereid om ‘life long’ je vakkennis bij te schaven en aan je didactische vaardigheden en inzichten te werken.
- Je kan lesmateriaal genereren voor gebruik in een ‘blended learning’-context.
- Nieuwe visies op leren zoals high impact learning inspireren je.
- Je hebt een goede kennis van het Engels, zowel schriftelijk als mondeling.
- Je behaalde een bachelor- of masterdiploma in het domein van Informatica of een bachelor- of masterdiploma in een ander domein gecombineerd met uitgebreide ervaring in de IT-sector. Een pedagogisch diploma is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een interessante deeltijdse opdracht (40%) - als statutair medewerker - die start op 12 november 2019 en loopt t.e.m. 31 augustus 2020, verlengbaar na positieve evaluatie.
Deze opdracht kan ev. nog uitgebreid worden.
- Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een attractieve vakantieregeling.
- Een loon volgens je kwalificaties en ervaring (barema 316 = praktijklector/professionele bachelor of barema 502 = lector/master). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
- Bij KdG krijgt jouw groei alle ruimte. Ruimte voor theorie en praktijk. Ruimte voor experiment en vernieuwing. Daar sta je niet alleen voor. Elke startende docent krijgt een aangepast professionaliseringstraject.

Extra informatie: 

Vertel het ons! Solliciteer via www.kdg.be/vacatures. We sluiten de vacature af bij het vinden van een goede kandidaat.
Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link. We zijn benieuwd naar je parcours, talenten en motivatie. Beschrijf zeker ook waarom deze vacature bij jou past.
- de 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ontvangen kandidaturen
- de 2e ronde is een sollicitatiegesprek
We vinden diversiteit belangrijk, zoeken een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen - die zichzelf in dit profiel herkent - uit om zich kandidaat te stellen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
8 oktober, 2019 to 8 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.