vacatures.ap.be

(Praktijk)lector ‘sales in de automotive sector’ 55% (periode 2)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je geeft de keuzemodule ‘Sales’ aan twee groepen van maximum 25 studenten binnen de Professionele Bachelor Autotechnologie. Deze module richt zich specifiek op de verkoop in de automotive sector.
De lessen vinden plaats op 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12 en 6/1.
In de voormiddag geef je les aan de eerste groep, in de namiddag aan de tweede groep.

Je aanpak is praktisch gericht. Je gaat aan de slag met opdrachten en oefeningen, rollenspellen, gesprekken in de klas, enz.

Je leert de studenten
- een verkoopgesprek opbouwen
- een telefoongesprek voeren
- wat behoeftedetectie betekent en hoe ze via gesprekstechnieken zoals luisteren, doorvragen en samenvatten (LSD) aan de slag kunnen
- de lichaamstaal van hun gesprekspartner interpreteren
- schriftelijk communiceren, vb. opmaken van een offerte
- de verschillen tussen een B2C en B2B verkoopproces kennen
- een klantenbestand uitbreiden (prospectie)

Het totale takenpakket van een lector is divers.
Je geeft en ontwikkelt uitdagend, inspirerend en toekomstgericht onderwijs. Je begeleidt en coacht studenten in hun leerproces en evalueert hen. Je integreert moderne onderwijstechnieken en -middelen in je aanpak en zoekt naar oplossingen om resultaatgericht om te gaan met diversiteit binnen studentengroepen. Je benut je netwerk met vakgenoten en bedrijven als voeding voor je onderwijsopdracht.

Je maakt deel uit van het enthousiast en gemotiveerd opleidingsteam ‘Autotechnologie’. Je werkt op onze campus Hoboken en rapporteert aan het opleidingshoofd.

Profiel: 

- Je hebt een aantal jaren verkoopervaring in de automotive sector.
- Wij verwachten veel onze studenten en docenten en dus ook van jou. Niet alleen in je expertise, ook in samenwerking met je team. Elke dag opnieuw sta je klaar om je expertise creatief, op maat en doordacht te vertalen naar de onderwijspraktijk. Je praktische aanpak maakt studenten enthousiast en geeft ze houvast. Je kan ze vanuit jouw praktijkervaring motiveren.
- Je krijgt energie van lesgeven en coachen en kan je inleven in de leefwereld van onze studenten.
- Je werkt vlot met digitale tools en kan ICT-toepassingen gebruiken in je onderwijspraktijk. Binnen KdG werken we met de courante MS-office programma’s, de digitale leeromgeving Canvas en het digitaal platform e-studentservice.
- Je behaalde een bachelor- of een masterdiploma.
- Door je brede achtergrond en interesse ben je flexibel en breed inzetbaar in meerdere vakgebieden.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een interessante opdracht (55%) - als contractueel onderwijzend personeel – die start op 18 november 2019 en loopt t.e.m. 24 januari 2020. Voor de tweede zit periode voorzien we nog een aanvullend contract.
- Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, opleidingsmogelijkheden en een attractieve vakantieregeling.
- Als bachelor ontvang je een equivalente loon volgens het barema van praktijklector (316) en als master volgens het barema van lector (502). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.
- Bij KdG krijgt jouw groei alle ruimte. Ruimte voor theorie en praktijk. Ruimte voor experiment en vernieuwing. We willen samen het beste uit jou, elkaar en onze studenten halen!

Extra informatie: 

Luc Segers geeft je opleidingshoofd van de professionele bachelor graag antwoord op jouw vragen. Je kan hem bereiken op via luc.segers@kdg.be. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
2 oktober, 2019 to 3 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.