vacatures.ap.be

Onderzoek(st)er voor de onderzoeksgroep NxT Media

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Je maakt deel uit van het onderzoeksteam binnen de opleiding NxT Media Technology en werkt mee aan diverse onderzoeks- en dienstverleningsprojecten.
- Je coördineert in overleg met het opleidingshoofd de lopende onderzoeksprojecten en/of dienstverleningsprojecten en werkt actief mee aan het uitdenken en schrijven van nieuwe projecten.
- Deze vacature spitst zich toe op een startend TETRA-project binnen het domein van Internet of Things. (HBC.2019.2033 - Effecten van Luchtkwaliteit op de Gezondheid in Accommodaties van Schepen (ELGAS): monitoring van omgevingsparameters, risicoanalyse en aanbevelingen i.s.m. Hogere Zeevaartschool – VITO)
- Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met je collega-onderzoekers.
- Je overlegt met docenten uit de opleiding over hoe er een goede wisselwerking kan bestaan tussen het onderzoek en het onderwijs.
- Je staat mee in voor de begeleiding van stagestudenten (KdG-studenten en buitenlandse studenten) in het kader van de projecten waar je aan werkt.
- Je werkt aan je eigen professionalisering inzake onderzoeksmethodologie en draagt actief bij tot de kennisontwikkeling en -deling binnen de organisatie.
- Je rapporteert aan het hoofd van het NxT Media Technology.

Profiel: 

- Je behaalde bij voorkeur een masterdiploma of doctoraat in industriële wetenschappen elektronica / ICT, computer science, educatieve master informatica of een aanverwante opleiding.
- Je hebt academische onderzoekservaring: je kan het proces vanaf de interesse in een call tot de oplevering/valorisatie van de daaruit ontstane onderzoeksresultaten inschatten en managen.
- Ervaring en kennis van Artificial Intelligence, IoT technologieën of 3D Development (Unity, Unreal Engine,…) zijn sterke pluspunten.
- Je hebt affiniteit met onderwijs en je bent bereid om, indien nodig, een beperkt aantal didactische taken op te nemen.
- Je bent een gedreven onderzoeker, die zijn werk zelfstandig kan plannen en uitvoeren binnen de opgestelde projectplanning.
- Je werkt met enthousiasme en steekt graag de handen uit de mouwen.
- Je stimuleert samenwerking.
- Je communiceert vlot, helder en transparant, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je kan open en gerichte feedback geven bij het begeleiden van stagestudenten.
- Je denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je werkt gedreven naar resultaten.
- Je bent bereid om af en toe naar het buitenland te reizen de onderzoeksgroep op congressen of conferenties te vertegenwoordigen

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een interessante voltijdse opdracht als contractueel bediende.
- Je start zo snel mogelijk met een contract van één jaar, mogelijks verlengbaar.
- Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een attractieve vakantieregeling.
- Een loon volgens je kwalificaties en ervaring (equivalent van barema 502 = lector/master of barema). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.

Extra informatie: 

Kevin Van Oevelen geeft je als Hoofd van NxT Media Technology graag antwoord op jouw vragen over deze vacature. Je kan hem bereiken via 0484 07 30 14 of kevin.vanoevelen@kdg.be.

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
23 september, 2019 to 20 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.