vacatures.ap.be

Junior onderzoek(st)er voor het expertisecentrum Duurzame Chemie - 100%

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Chemie - Biochemie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je maakt deel uit van het onderzoeksteam binnen het expertisecentrum Duurzame Chemie en werkt mee aan diverse onderzoeks- en dienstverleningsprojecten.
- Je neemt de leiding in handen van het PWO project LOGAN – Lokale gewassen als bron voor natuurlijke biociden - en je werkt mee aan het Interreg project Growing a Green Future.
- Je werkt zowel zelfstandig als in nauw overleg samen met je collega-onderzoekers.
- Je overlegt met docenten uit de opleiding over hoe er een goede wisselwerking kan bestaan tussen het onderzoek en het onderwijs.
- Je staat mee in voor de begeleiding van stagestudenten (KdG-studenten en buitenlandse studenten) in het kader van de projecten waar je aan werkt.
- Je werkt aan je eigen professionalisering inzake onderzoeksmethodologie en draagt actief bij tot de kennisontwikkeling en -deling binnen de organisatie.
- Je rapporteert aan het hoofd van het expertisecentrum.

Profiel: 

- Je behaalde bij voorkeur een bachelordiploma in Biochemie of een masterdiploma in Toegepaste Ingenieurswetenschappen, Biochemie of Bio-ingenieurswetenschappen.
- Je hebt affiniteit met onderwijs en je bent bereid om, indien nodig, een beperkt aantal didactische taken op te nemen.
- Je bent een gedreven onderzoeker, die zijn werk zelfstandig kan plannen en uitvoeren binnen de opgestelde projectplanning.
- Je werkt met enthousiasme en steekt graag de handen uit de mouwen in het labo.
- Je stimuleert samenwerking.
- Je communiceert vlot, helder en transparant, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je kan open en gerichte feedback geven bij het begeleiden van stagestudenten.
- Je denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je werkt gedreven naar resultaten.
- Je bent bereid om af en toe naar het buitenland te reizen om het expertisecentrum op congressen of conferenties te vertegenwoordigen.
- Je kan ICT-toepassingen zoals MS-office gebruiken in de uitvoering van je werk

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een interessante voltijdse opdracht als contractueel bediende.
- Je start zo snel mogelijk met een contract van één jaar, mogelijks verlengbaar.
- Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een attractieve vakantieregeling.
- Een loon volgens je kwalificaties en ervaring (equivalent van barema 502 = lector/master of barema 316 = praktijklector/professionele bachelor). Meer info hierover vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,15 € per km.

Extra informatie: 

Interesse?
Vertel het ons! Solliciteer via www.kdg.be/vacatures. De sollicitatieperiode sluit af bij het vinden van een goede kandidaat.
Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link. We zijn benieuwd naar je parcours, talenten en motivatie. Beschrijf zeker ook waarom deze vacature bij jou past.
- de 1ste selectieronde gebeurt op basis van de ontvangen kandidaturen
- de 2e ronde is een sollicitatiegesprek
We vinden diversiteit belangrijk, zoeken een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen - die zichzelf in dit profiel herkent - uit om zich kandidaat te stellen.
Een vraag?
Jeroen Geuens geeft je als Hoofd van het Expertisecentrum Duurzame Chemie graag antwoord op jouw vagen over deze vacature. Je kan hem bereiken via 03 613 19 24, 0472 23 79 72 of jeroen.geuens@kdg.be.

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
11 september, 2019 to 11 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.