vacatures.ap.be

Project Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Lokeren
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - klimatisering
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Arco NV
Sector: 
Bouw
Bedrijfsactiviteiten: 

ARCO NV is een familiaal koeltechnisch bedrijf met vestigingen in Lokeren en Geel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, vernieuwen, installeren en onderhouden van koel- en vriesinstallaties, supermarktinstallaties, airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. We bieden onze klanten 100% maatwerk en een topservice.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

De verantwoordelijkheden van een Project Engineer bij Arco zijn zeer divers en worden samen met ons mee bepaald op basis van je interesses en capaciteiten.
- Je staat in voor het uitwerken van detailberekeningen van de binnengekomen projecten.
- Naast de berekeningen sta je in voor de (detail)ontwerpen en plannen van de koeltechnische installaties in Autocad.
- Je hebt een nauw contact met je collega-werkvoorbereiders en de werfleiders en werkt samen met hen aan mooie realisaties.

Profiel: 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en resultaatgerichte werknemer met een technische achtergrond.
- Je hebt een diploma in een hogere technische richting (bijv. Elektromechanica-Klimatisering) of bent gelijkwaardig door ervaring. Kom je net van de schoolbanken? Dan begeleiden en ondersteunen we je graag tot een volwaardige Project Engineer.
- Heb je kennis van reken- en tekenprogramma’s dan is dit een pluspunt. Wij voorzien de nodige opleidingen om met onze interne systemen aan de slag te gaan.
- Je hebt ruimtelijk inzicht, bent praktisch en oplossingsgericht ingesteld.
- Jouw persoonlijkheid wordt verder getypeerd door jouw hands-on mentaliteit, goede communicatieve vaardigheden en collegiale ingesteldheid.

Arbeidsvoorwaarden: 

Als Project Engineer heb je een uitdagende functie in een gezonde, groeiende en moderne onderneming met een vlakke structuur. Een no-nonsens, hechte sfeer en een fantastische werkomgeving zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt. In jouw functie heb je veel autonomie, vrijheid en flexibiliteit die van twee kanten komt. Je kan rekenen op een goede begeleiding, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een marktconforme verloning.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
10 september, 2019 to 10 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
sofiedegrauwe@arconv.com
Plaats: 
Lokeren
Straat en huisnummer: 
Brandstraat 22
Postcode: 
9160
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.