vacatures.ap.be

Indirect Tax & Administration Officer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Tabaknatie nv
Sector: 
Internationale handel, logistiek en transport

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

WIE ZIJN WIJ?
Tabaknatie, een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, heeft zich door de jaren heen weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.
Om deze positie te garanderen hebben we een team van douane-experts die de verschillende douane-technische documenten, procedures, projecten en wetgevingen opvolgen en analyseren. Heb jij zin om deel uit te maken van dit team? Lees dan zeker hieronder verder!

Wat?
Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van verschillende douanetopics en –problemen. Daarnaast wordt je ingeschakeld bij diverse projecten om jouw expertise m.b.t. tax en douane te delen. Tot slot verzorg je verschillende analyses en afdelings-rapporteringen .
Wat verwachten wij van jou?
Je bijt je vast in douanetopics en –problemen en werkt adviezen uit die je kan voorleggen aan andere interne afdelingen en klanten. Op die manier werk je jezelf in in douanegerelateerde topic en wordt je een echte expert in jouw vakgebied. Met deze expertise neem je initiatieven bij het voorstellen, uitwerken en opleveren van projecten.

Profiel: 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die zich met enthousiasme wil vastbijten en verdiepen in de complexe wereld van tax & douane. Voor het overbrengen van adviezen en expertise en het verdedigen en uitwerken van projecten, zoeken we iemand die communicatief sterk, flexibel en analytisch aangelegd is.
Je beschikt ook over:
- Een bachelor-diploma in een economische richting
- Een gezonde interesse in tax & douane
- Uitstekende kennis MS Office (PowerPoint, Excel)
- Zeer goede kennis Nederlands, goede kennis Engels
- Analytisch vermogen

Arbeidsvoorwaarden: 

Waarom voor Tabaknatie werken?
Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Tabaknatie, opgericht in 1896 is dé specialist in de behandeling, opslag en transport van hoogwaardige en organische producten. Ons bedrijf is vooral bekend om haar belangrijke ervaring en knowhow in de tabakswereld. Wij beschikken over gespecialiseerde magazijnen (ongeveer 1.000.000 m²), die de meest geavanceerde technologieën bieden voor opslag en behandeling zodat we een hele waaier aan high-quality services kunnen bieden aan onze klanten.

Extra informatie: 

Overtuigd? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie je het al helemaal zitten om deel uit te maken van Tabaknatie? Solliciteer dan via onze website www.tabaknatie.be/vacatures. Op onze website kan je ook terecht voor informatie over de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
6 september, 2019 to 6 november, 2019
E-mail sollicitaties: 
solliciteren@tabaknatie.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Van Den Wervestraat 66
Postcode: 
2060
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.