vacatures.ap.be

Brussels Ketjep - NATIONAL FIELD BOOSTER HORECA + RETAIL

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Oudergem
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Brussels Ketjep
Sector: 
marketing

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Verkopen-Verkopen-Verkopen: een dag zonder verkoop is als friet zonder saus. Elke dag zal jij Retail en Horeca bezoeken om acties te verkopen, ons assortiment te ontwikkelen en de zichtbaarheid te verbeteren. Het vereist een echte jagersmentaliteit die elke dag bestellingen binnen brengt!

Het gezicht van Brussel Ketjep: Als ambassadeur wordt jij de contactpersoon voor alle handelaren in het land en zal dan alle informatie naar de rest van het team sturen om een ​​vijf-sterren after-sales service te leveren!

Breek de statistieken: verkoopdoelen worden duidelijk met het team bepaald. We kunnen iemand vinden om hen te bereiken, maar we willen samenwerken met de persoon die hen zal overtreffen!

Prospectie: je bent altijd een stap voor om de beste plaatsen te kennen waar onze sauzen te zien zijn (restaurants, evenementen, winkels, …) en je kunt managers overtuigen om samen te werken met Brussels Ketjep!

Je bent altijd (altijd!) positief en gemotiveerd. Je bent in staat om consistente en snelle oplossingen te vinden voor de ondervonden problemen. Je bent vindingrijk en je kunt alleen initiatieven nemen!

Profiel: 

Je beheerst beide landstalen uitstekend (NL/FR)
Je hebt een rijbewijs type B
Je woont in Brussel of Vlaamse Brabant
Je bent een commercieel talent met een hart voor FMCG en merken
Je bent klantgericht, beschikt over uitstekende presentatie en communicatievaardigheden (persoonlijk, telefonisch en per e-mail)
Je bent georganiseerd, flexiebel, proactief en beschikt over sterke analytische vaardigheden
Je houdt van werken in een dynamische omgeving en je bent altijd op zoek naar persoonlijke en professionele ontwikkeling
Je bent een harde werker die snel aanvoelt welke inspanningen nodig zijn om resultaten te boeken.
Je beheerst een hogere economische opleiding (Bachelor/Master)

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht in de wereld van Brussels Ketjep waar je omringd wordt door aangename en sociale collega’s. Daarnaast kan je rekenen op een uitgebreid pakket aan extra voordelen (o.a. wagen, tankkaart, gsm, iPad). Tenslotte biedt het bedrijf reële groeimogelijkheden aan binnen een open bedrijfscultuur. Dit binnen 3 jaar hetzij verder in Key Accounting. Je wordt een belangrijk teamlid en hebt een reële impact op de groei en evolutie van het bedrijf.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
4 september, 2019 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
info@brusselsketjep.com
Plaats: 
Oudergem
Straat en huisnummer: 
Chaussée de wavre 1731
Postcode: 
1160
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.