vacatures.ap.be

CraftCMS website

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kontich
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
PHPro
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

www.phpro.be

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Omschrijving:
PHPro is als één van de grootste PHP bedrijven in België doorlopend bezig met Research en Development inzake verschillende PHP frameworks. Daarbij kijken we constant naar de evolutie van de verschillende CMS systemen in de markt en open source wereld.
Een framework moet naast standaard CMS functionaliteiten ook veel mogelijkheden bieden naar maatontwikkeling. Dit omdat de vragen van onze enterprise klanten altijd breder gaan dan enkel het bouwen van een basis website, en is er ook altijd een extra onderdeel zoals een portaal, extranet, webshop, …

In dit kader willen we een analyse opstarten naar het Craft CMS-systeem en een website van één van onze klanten als proof of concept (deels) in dit framework opbouwen.
Als stagiair verdiep je je in de bestaande functionaliteit van de website, schrijf je een functionele analyse en doe je onderzoek naar het technisch upgraden/omzetten van de website in Craft CMS dat uit de business en functionele analyse komt. Hier zal bij de start van de stage al een vooronderzoek gebeurd zijn door onze eigen mensen. Zaken die bekeken moeten worden zijn content types, asset management, formulieren, meertaligheid, rechten...
In een volgende stap transformeer je dus de huidige site in een volledig werkende omgeving. Hierbij kijk je naast de 'core' functionaliteit ook naar de populaire modules die momenteel beschikbaar zijn in Craft CMS.
Voor deze stage zal je samenwerken met een project manager en een lead developer om tot het eindresultaat te komen. Een van de lead developers zal je ondersteunen bij de technische uitwerking.
Heb je graag meer informatie over deze stage? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op info@phpro.be !

Vaardigheden die aan bod komen:
• Analytische skills
• PHP, CSS, HTML, Javascript

Profiel: 

Als stagiair ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent pro-actief in het zoeken naar oplossingen die voor (potentiële) klanten interessant kunnen zijn. Samen met ons technisch team ben je gedreven in het realiseren van de stage doelstellingen, die je ook met veel enthousiasme zal verdedigen op het einde van de stage.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
29 augustus, 2019 to 1 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
ken.janssen@phpro.be
Plaats: 
Kontich
Straat en huisnummer: 
Veldkant 35B
Postcode: 
2550
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.