vacatures.ap.be

WhatsApp Business app development

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kontich
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
PHPro
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

www.phpro.be

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Omschrijving:
Het hebben van directe communicatie met klanten wordt uiterst belangrijk, en het bereiken van klanten op messaging apps is een groeiende strategie onder marketeers.
Net als de originele versie van WhatsApp, stelt de WhatsApp Bussiness bedrijven in staat om met klanten te communiceren in de vorm van een chat. Echter, in tegenstelling tot de normale chat, worden eigenaren van kleine bedrijven een aantal tools aangeboden om te helpen bij het organiseren, automatiseren en versnellen van het communicatieproces.
Met WhatsApp Business kunnen bedrijven een publiek profiel voor hun bedrijf maken met basisinformatie, waaronder een adres, website en andere nuttige informatie. Verschillende chats kunnen worden gelabeld voor organisatie, zoals nieuwe klanten, terugkerende klanten of voltooide orders. Kleine ondernemers kunnen ook berichten vooral definiëren en snel antwoorden op veelgestelde vragen maken.
In deze opdracht onderzoek je de mogelijkheden van WhatsApp Business. Je kijkt dieper naar de API, webhooks, GDPR compliancy, hoe kunnen we dit omzetten naar chat bots, automatische labelling, welkomstberichten ... . In overleg met één van onze project manager werk je een module uit die we kunnen gebruiken in webshops en websites van klanten.

Vaardigheden die aan bod komen?
• Analyse
• Web development (PHP, HTML5, Javascript)

Profiel: 

Als stagiair ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent pro-actief in het zoeken naar oplossingen die voor (potentiële) klanten interessant kunnen zijn. Samen met ons technisch team ben je gedreven in het realiseren van de stage doelstellingen, die je ook met veel enthousiasme zal verdedigen op het einde van de stage.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 augustus, 2019 to 1 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
ken.janssen@phpro.be
Plaats: 
Kontich
Straat en huisnummer: 
Veldkant 35B
Postcode: 
2550
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.