vacatures.ap.be

Progressive Web App Development

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kontich
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
PHPro
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

www.phpro.be

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Omschrijving:
Progressieve Web Apps (PWA's) zijn webapplicaties die net als gewone webpagina's of websites laden, maar functionaliteit voorzien zoals offline werken, push meldingen, toegang tot de hardware, ... die traditioneel alleen beschikbaar zijn voor native mobiele toepassingen. PWA's zijn een opkomende technologie die de open standaarden van het web die door moderne browsers worden aangeboden, combineren om de voordelen van een rijke mobiele ervaring te bieden.
Langzaam maar zeker wordt PWA (Progressive Web Apps) steeds vaker met web development in een zin genoemd. Ook het concept "headless" wordt steeds vaker aangehaald, en benoemd als een techniek voor de toekomst.
PHPro gebruikt heeft een ruimte klant portfolio en richt zich op de grotere bedrijven in de Belgische en Nederlandse markt. Voor verschillende van onze klanten gebruiken we als PWA-technieken.
Voor één van onze klanten gebruiken we reads een headless oplossing met een React frontend. Binnen deze stage is het aan jou of jullie om samen met het huidige development team de frontend naar "the next PWA level" te brengen. Je analyseert de huidige applicatie en de toekomstige wensen van de klant zoals:
• offline gebruik (welke strategie passen we waar toe)
• push notifications
• performantie
• gebruikerservaring
• ...
Je maakt hierbij gebruik van de bestaande PWA libraries. Eén van onze experts zal je begeleiden en een opleiding wordt voorzien.

Vaardigheden die aan bod komen?
• Analytische skills
• CSS, HTML
• Javascript (React)
• GraphQL, Redux, ...

Profiel: 

Als stagiair ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent pro-actief in het zoeken naar oplossingen die voor klanten interessant kunnen zijn. Samen met ons technisch team ben je gedreven in het realiseren van de stage doelstellingen, die je ook met veel enthousiasme zal verdedigen op het einde van de stage.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 augustus, 2019 to 1 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
ken.janssen@phpro.be
Plaats: 
Kontich
Straat en huisnummer: 
Veldkant 35B
Postcode: 
2550
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.