vacatures.ap.be

Stage ICT

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Oostende
Provincie van tewerkstelling: 
West-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TUI

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

User Support/Desktop Support
Op de afdeling User Support/ Desktop Support, kun je het team ondersteunen in heel wat taken. Zo kun je laptops stagen en software installeren, maar ook support bieden rond telefonie en kleinere IT problemen. Ook het verwerken van leveringen en userbeheer kan zorgen voor variatie in jouw takenpakket.
Development
Binnen TUI liggen heel wat projecten te wachten om geïmplementeerd te worden. Als je stage loopt in dit team, neem je met samen met hen zo'n project op om dit tot een goed einde te brengen. Concreet houdt dit afstemming met de business, analyse, ontwikkeling, testing en nog veel meer in! Naast de ervaring, kun je hier ook leren hoe software ontwikkeling in de praktijk in z'n werk gaat en dit in een internationaal bedrijf met een lokaal IT team dat uit zo'n 100 leden bestaat!
Ontwikkeling kan gebeuren in PHP gerelateerde technologie (Drupal/ZEND) of .net .
Application Tester
Tijdens jouw stage hier, voer jij testcases uit. Ook ga je de defecten melden en beheren. Tijdens deze stage is het ook belangrijk dat je meedenkt met project-collega's (business en IT) en ondersteuning biedt bij het bepalen van acceptatie criteria.
Internal Customers
Internal customers geeft de perfecte balans tussen business en IT. Als internal customer voer je een functionele rol uit waarbij je niet enkel de business te hulp staat en hen advies geeft, maar helpt in het uitrollen en ondersteunen van groot- en kleinschalige projecten.

Extra informatie: 

Geef in jouw motivatiebrief zeker aan welke periode je stage zou lopen én in welk subdepartement je graag zou terechtkomen.
Heb je een vraag over deze vacature, dan kan je contact opnemen met Shauni via email : shauni.saelens@tui.be of telefoon : 059 56 62 13

Blijf op de hoogte van de allernieuwste vacatures binnen TUI via
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tuigroup/
TUI Belgium Jobs: https://www.facebook.com/TUIBelgiumJobs/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 augustus, 2019 to 26 oktober, 2020
E-mail sollicitaties: 
shauni.saelens@tui.be
Plaats: 
Oostende
Straat en huisnummer: 
Gistelsesteenweg 1
Postcode: 
8400
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.