vacatures.ap.be

Stage - Employer Branding

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Oostende
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Hotelmanagement
MC - Journalistiek
MC - Office management - Management assistant
MC - Office management - Medical management assistant
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TUI

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.
Stage lopen bij TUI Belgium is stage lopen in een internationale omgeving en hierbij de nodige groeikansen en leermogelijkheden ontdekken! Vandaag staat er een unieke functie open voor jou binnen HR, meer specifiek HR Marketing, Employer Branding en rekrutering en selectie. We beloven jou dat iedere dag er uniek zal uitzien:

Samen met de HR Marketeer werk jij allerlei acties uit om de instroom op vacatures te optimaliseren. Hierbij kan en mag je zelfstandig en creatief aan de slag gaan met social media, advertenties op social media, onze website, interne en externe communicatiemiddelen, dit zowel online als offline.

Als gezicht van TUI zal je ook meehelpen bij allerlei interne en externe events. Zo zal je samen met het team jobbeurzen bemannen en krijg je ook de kans om mee een Open House day in het bedrijf te organiseren.

Naast TUI Belgium als werkgever in de kijker te stellen, zal jij ook onze recruiters helpen met het screenen van kandidaten, het opmaken van rapporteringen, … Blijf je een langere periode bij TUI? Wie weet, krijg je dan de kans om jouw eigen vacature te behere

Profiel: 

Are you the smile we need?
In deze functie verwachten we de nodige zelfstandigheid en vooral de wil om bij te leren. Je zet je iedere dag opnieuw in en straalt ook onze waarden uit: "Trusted, Unique, Inspiring". TUI, 't zit in je DNA!
Je volgt een HR-gerelateerde opleiding en hebt een sterke affiniteit met Marketing en Social Media. Ook het omgekeerde kan! Misschien ben jij wel de persoon die een Marketing-opleiding volgt en wil jij je volledig inzetten voor het HR-team van TUI?
Als stagiair vind je het niet erg om flexibel aan de slag te gaan. De meeste dagen zal jij aanwezig zijn in ons kantoor in Oostende, sommige dagen zal je ook moeten pendelen richting Zaventem of andere locaties. Vermeld zeker ook in jouw motivatiebrief in welke periode je graag stage zou willen lopen.

Extra informatie: 

Already smiling? There's still more for you!
Je krijgt van ons de kans om je zelf volledig te ontplooien. Leer je talenten kennen in een unieke, internationale omgeving!
Heb je een vraag over deze vacature, dan kan je contact opnemen met Shauni via email: shauni.saelens@tuifly.be of telefoon: 02 717 43 08

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 augustus, 2019 to 26 oktober, 2020
E-mail sollicitaties: 
shauni.saelens@tui.be
Plaats: 
Oostende
Straat en huisnummer: 
Gistelsesteenweg 1
Postcode: 
8400
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.