vacatures.ap.be

Stage Marketing (online & offline)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Oostende
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Hotelmanagement
MC - Journalistiek
MC - Office management - Management assistant
MC - Office management - Medical management assistant
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TUI

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.
Social Media Marketeer
Als social media marketeer, ondersteun jij het marketingteam in het creëren en plaatsen van content. Daarnaast help je hen met het beheren van de blog. Ook influencer marketing en community marketing kunnen tijdens jouw stage aan bod komen.
Digital Marketeer
Als digital marketeer met focus op advertising, kun je ervaring opdoen in het inkopen via DoubleClick programmatic. Ook het opmaken van advertenties en deze uiteraard ook gaan optimaliseren en evalueren, zal deel uitmaken van jouw taken.
Als je kiest voor een stage op digital marketing maar met de focus op SEA, zul je het team ondersteunen op vlak van Google Adwords en Bing advertenties. Bid management komt hier mogelijks aan bod. Het optimaliseren en evalueren van ad campagnes is ook iets wat je hier zeker nauw zal kunnen opvolgen.
Copywriter
Het Digital Channel team vormt een onderdeel van Marketing en staat in voor websiteoptimalisatie in de brede zin (gebruiksvriendelijkheid, SEO,...). Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) copywriter.
Met jouw copywriting skills help je de website optimaliseren binnen het Digital Channel team.
Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de Nederlandstalige bestemmingspagina’s op de website. Je controleert en verbetert teksten volgens de TUI ‘Tone of Voice’.
Je schrijft blogartikels en verbetert huidige teksten op de website, met grootste aandacht voor SEO.
Naast goede copywriting skills, heb je interesse voor SEO en een sterk analytisch vermogen. (Google Analytics en Search Console)
Je bent creatief, gepassioneerd door lezen en schrijven, en houdt van reizen.
Laat weten welke periode je beschikbaar bent om stage te lopen en overtuig ons met je motivatiebrief en cv.
Communicatie marketeer
Als communications marketeer, zal je ingeschakeld worden bij de coördinatie en uitvoering van acties zoals opgenomen in het marketingplan; dit voor zowel TUI, Sunjets en VIP Selection (wedstrijden uitwerken en resultaten opvolgen, meedenken over invulling en uitwerking partnerships, opmaak wekelijks campagneoverzicht, opvolging sponsordossiers, ...).
CRM marketeer
Als CRM marketeer, ondersteun jij het CRM team bij het plannen, coördineren en uitvoeren van dagelijkse/wekelijkse 1 op 1 communicatie campagnes (e-mail, direct mail, SMS, pushberichten, ...). Ook verzamel je content voor communicatie (aanbiedingen, foto's, acties, brandingsboodschappen, ...) en bepaal je mee het e-maildesign binnen het gestelde kader. Uiteraard maken ook copywriting, het uitvoeren en evalueren van A/B testen, het werken met de e-maltool en data capture initiatieven deel uit van het takenpakket.
Graphic Designer
Als Graphic Designer, ga jij actief meedraaien in het Graphic Design departement. Hier ga je zowel online als offline werken voor de diverse brands binnen TUI.
Web Designer
In het Web Design team, zorg je voor de opmaak van html-componenten voor newsletters, video-editing van filmpjes en opmaak animaties voor online marketing doeleinden behoren tot de taken.
Digital Channel
Tijdens een stage op Digital Channel (Marketing) kun je deel uitmaken van heel wat verschillende taken en projecten. Zo kun je user testen uitvoeren, analyseren én rapporteren. Daarnaast kun je mbv Optimizely (tool) ook instaan voor het opzetten van A/B testen die ook geanalyseerd worden. Ook het opvolgen van de feedback die we van bezoekers krijgen is hier een belangrijke taak, evenals ondersteunen in het Front-End design.

Extra informatie: 

Heb je een vraag over deze vacature, dan kan je contact opnemen met Shauni via email : shauni.saelens@tui.be of telefoon : 059 56 62 13

Blijf op de hoogte van de allernieuwste vacatures binnen TUI via
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tuigroup/
TUI Belgium Jobs: https://www.facebook.com/TUIBelgiumJobs/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 augustus, 2019 to 26 oktober, 2020
E-mail sollicitaties: 
shauni.saelens@tui.be
Plaats: 
Oostende
Straat en huisnummer: 
Gistelsesteenweg 1
Postcode: 
8400
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.