vacatures.ap.be

Social Media & Digital Marketeer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Schilde
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Communicatiemanagement - PR
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
UNIKAVI BVBA
Sector: 
Marketing
Bedrijfsactiviteiten: 

SOCIALE MEDIA Bijna iedereen zit op sociale media. Het is hier dat men gezien wilt worden met leuke content. Hoe meer bereik en volgers men heeft, hoe bekender men wordt en hoe meer mensen de klant zijn product of dienst aanschaft. Wij beheren sociale platformen en voorzien deze van leuke content, zoals verhalen a.d.h.v. video's en foto’s die spreken. CREATIVITEIT & DESIGN Creativiteit en design maakt of kraakt communicatie op sociale media of eender welke ander type marketingcampagne. Wij hebben een voorliefde voor deze elementen en weten maar al te goed ze op een succesvolle manier in te zetten dankzij jarenlange ervaring. Een online campagne moet aantrekkelijk zijn, waardoor ze gezien en onthouden wordt. REPUTATIEMANAGEMENT De combinatie ingezette kanalen bepaalt het succes van een zaak. Niet alleen sociale media zijn dus van belang. Denk ook aan reputatie op andere platformen, zoals TripAdvisor. Wij monitoren de reputatie en zorgen voor een juiste respons. Het is belangrijk klanten die de tijd nemen te recenseren ook te beantwoorden. COPYWRITING Om een online verhaal goed te brengen is aantrekkelijke en leuke content super belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan sociale media en blogs posts. Wij kunnen een boodschap op een boeiende en uiteraard ook correcte manier vertalen naar online kanalen zodat ze gelezen wordt door het juiste doelpubliek. HOSPITALITY EXPERTISE Dankzij een bezoek aan honderden restaurants, hotels en andere zaken wereldwijd hebben we een goede kennis van de hospitality wereld. Het gevoel dat een zaak de klant wil geven, moet ook online vertaald worden. Wij kunnen de feeling die men wil geven over een zaak of product ook weergeven op de juiste manier.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Zie jij het als een uitdaging om mee te helpen een nieuw niche-agency in de markt te zetten? Wil je graag in een klein team werkervaring opdoen in een wereld van top-restaurants, food, products & hospitality? Goed nieuws: UNIKAVI - Brand Builders zoekt een hands-on stagiaire die ons agency komt versterken!

Profiel: 

- Creatieve posts en content opstellen met de gepaste tone of voice per kanaal voor onze klanten;
- Funnels uitwerken om het ideale doelpubliek te bereiken;
- Converterende campagnes op poten zetten;
- Advertenties aanmaken en optimaliseren;
- Uitbouw van de social media strategie voor ons eigen agency verhaal "UNIKAVI";
- Schrijven van teksten voor website & social media.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Je houdt van food, restaurants & hospitality;
- Michelin Sterren en/of Gault&Millau klinken niet geheel onbekend in jouw oren;
- Je bent goed woorden en in geschrift;
- Je volgt een opleiding in de communicatie, marketing en/of digitale media;
- Je bent flexibel, stressbestendig en denkt in oplossingen;
- Je bent communicatief sterk en aarzelt niet om mensen aan te spreken;
- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent proactieve ingesteld;
- De taal Engels is een must;
- Daarnaast beschik je over basisvaardigheden in Office, Photoshop, ... alle andere kennis van de Adobe Master Collection is een plus.

Extra informatie: 

Staan niet al die puntjes op je cv? Geen paniek - stuur toch maar door samen met je motivatiebrief. Tijdens een ontmoetingsgesprek checken we of de klik er langs twee kanten is, motivatie en attitude zijn voor ons belangrijker dan een flashy cv.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
16 september, 2019 to 12 juni, 2020
E-mail sollicitaties: 
philip@unikavi.be
Plaats: 
Schilde
Straat en huisnummer: 
Kouwenbergdreef 22
Postcode: 
2970
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.