vacatures.ap.be

Notulist

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
MC - Office management - Management assistant
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Delhaize
Sector: 
Retail

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als notulist draag je bij aan een goed verloop van het syndicaal overleg. Je neemt nota’s tijdens diverse vakbondsvergaderingen in het Nederlands en/of Frans. Dit kan gebeuren door jouw fysieke aanwezigheid tijdens een vergadering evenals door middel van transcriptie van een audiofragment. Je noteert kernachtig en waarheidsgetrouw wat er besproken wordt en giet het daarna binnen de gevraagde deadline in een duidelijk gestructureerd rapport. Indien nodig wordt jouw verslag daarna door het Editorial & Translations-team vertaald.
Het is jouw verantwoordelijkheid om samen met het Editorial & Translations-team de kwaliteit van deze rapporten continu te verbeteren. Je bouwt een constructieve werkrelatie op met het Social Relations-team en met de preventieadviseurs voor wie je de rapporten opmaakt. Zo sta je open voor hun feedback en geef je zelf suggesties om de rapporten continu te verbeteren.

Profiel: 

• Je hebt goede typvaardigheden en kan werken in het Frans en het Nederlands (mondeling en schriftelijk). Je kan synthetisch schrijven en jouw schrijfstijl aanpassen aan de verwachtingen
• Je kan goed luisteren
• Je kan discreet omgaan met confidentiële informatie
• Je werkt graag individueel maar je bent ook een teamplayer
• Je behoudt het overzicht op jouw planning en zorgt ervoor dat gevraagde deadlines gerespecteerd worden. Je anticipeert op agendaconflicten of problemen met deadlines door deze tijdig te signaleren.
• Je bent flexibel en bent bereid je te verplaatsen naar verschillende locaties (met openbaar vervoer of eigen wagen) om de syndicale vergaderingen bij te wonen

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis. Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl staan bij ons voorop.

We bieden je de kans om mee aan het stuur te staan van een organisatie in volle verandering. Je krijgt talloze opleidingen en ruimte om door te groeien. Je kan rekenen op een competitief loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
20 augustus, 2019 to 20 oktober, 2019
E-mail sollicitaties: 
ssmet@delhaize.be
Plaats: 
Sint-Jans-Molenbeek
Straat en huisnummer: 
Osseghemstraat, 53
Postcode: 
1080
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.