vacatures.ap.be

Trajectbegeleider TWE

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Ergotherapie
GW - Orthopedagogie
GW - Sociaal werk
GW - Toegepaste Psychologie
OT - Lager onderwijs
OT - Secundair onderwijs
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
SBS Skill BuilderS bvba
Sector: 
Diensten

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als bloeiende familiale onderneming -gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent- zijn we actief op zoek naar een voltijdse, dynamische trajectbegeleider (m/v) voor de regio Antwerpen.

In deze functie begeleid je werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij:

Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep, vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken.
Verzorg je frequent collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees.
Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,...
Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,...
Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei...

Profiel: 

Wil jij als uniek individu ook deel uitmaken van een hecht team, en herken je bij jezelf volgende sterktes: empathie, flexibiliteit, zelfstandigheid en communicatie?

Ben je iemand die initiatief neemt en het genomen engagement waarmaakt? Heb je een bachelor diploma op zak of heb je al een aantal jaren ervaring opgedaan? Beschik je over de nodige maturiteit en kan je daarenboven vlot overweg met de courante PC toepassingen?

Is menselijk contact jouw drijfveer?

Kennis in taalcoaching of coaching van anderstaligen is daarbij meer dan een dikke troef! Evenals ervaring met langdurig werkzoekenden.

Arbeidsvoorwaarden: 

Kies dan voor werken bij SBS Skill BuilderS. Een expansieve organisatie met een persoonlijke mensgerichte aanpak, een toffe werksfeer en ruimte voor persoonlijke inbreng. Bij ons zijn opleidings- en groeimogelijkheden alsook variatie gegarandeerd...

Wij coachen samen naar de toekomst en vormen zo de maatschappij van morgen.

Extra informatie: 

SBS Skill BuilderS draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. We werven aan op basis van competenties en kwaliteiten en niet in functie van afkomst, leeftijd of geslacht.

Solliciteren gaat vlotst via de website zelf!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
5 augustus, 2019 to 5 oktober, 2019
E-mail sollicitaties: 
HR@skillbuilders.be
Plaats: 
Nieuwerkerken
Straat en huisnummer: 
Lippenshofweg, 1
Postcode: 
9320
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.