vacatures.ap.be

Transportplanner

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Heist-op-den-Berg
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vintra bvba
Sector: 
Logistiek
Bedrijfsactiviteiten: 

INTERNATIONAAL TRANSPORT VLOEBERGHS werd opgericht in februari 1988 en is ontstaan uit Transport Vloeberghs, wat reeds bestond van in 1970. VINTRA BVBA werd in oktober 2003 opgericht en neemt vanaf dan de operationele activiteiten voor zijn rekening. In 1990 werd een eerste oplegger voorzien van een genset. Sindsdien hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in temperatuurgeleide containertransporten. Daardoor hebben wij doorheen al die jaren een ruime deskundigheid kunnen opbouwen in het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen in reefercontainers. Ons terrein is gelegen in de industriezone te Heist-op-den-Berg. We beschikken over een afgesloten parking voor onze opleggers en trekkers, een werkplaats voor het onderhoud van het rollend materieel en burelen voor de planning en administratie. In de haven van Antwerpen gebruiken wij eveneens een afgesloten parking.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als transportplanner word je verantwoordelijk (na een grondige opleiding) voor de opmaak van de efficiente en logische transportplanning van een 30tal vrachtwagens in binnen- en buitenland. Hiervoor werk je nauw samen met klant en andere werknemers. Je bezorgt de chauffeurs de nodige info en stuurt hen bij waar nodig. Als transportplanner hou je steeds rekening met de laad- en lostijden, capaciteit, producten etc.

Profiel: 

Je beschikt als transportplanner over een sterk logisch redeneervermogen en doorzettingsvermogen. Idealiter heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug, maar gemotiveerde en organisatorische schoolverlaters komen zeker en vast in aanmerking. Je bent communicatief heel vlot in het Frans, hebt een passie voor logistiek en transport en bent een echte problem solver die het hoofd steeds koel kan houden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
25 juli, 2019 to 25 september, 2019
E-mail sollicitaties: 
lars.vloeberghs@outlook.com
Plaats: 
Heist-op-den-Berg
Straat en huisnummer: 
Impulsstraat 23
Postcode: 
2220
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.