vacatures.ap.be

Junior Control Engineer: PLC / SCADA

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ICT België
Bedrijfsactiviteiten: 

ICT België is de startende lokale tak van het gerenommeerde Nederlandse moederbedrijf ICT Group dat een 40-tal jaar bestaat en intussen 1.400 experten telt. ICT Group is intussen een vaste waarde binnen industriële automatisatie en biedt technologische oplossingen en diensten aan - in verschillende sectoren - om processen slimmer én efficiënter te maken. Voor ICT België zijn we dan ook op zoek naar een junior Control Engineer om klanten te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van hun innovatieve oplossing zodat hun processen efficiënter en geautomatiseerd kunnen verlopen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Junior Control Engineer ben je in aanraking gekomen (via school, eindwerk,…) met de wereld van de industriële automatisatie waardoor je helemaal overtuigd bent dat je jezelf wil specialiseren binnen dit domein. Je wil je verder verdiepen in de wereld van besturingstechnieken door middel van PLC en SCADA oplossingen waardoor je een meerwaarde kunt bieden in diverse industrieën.

Je houdt ervan om je schouders te zetten onder nieuwe opdrachten zodat elke nieuwe uitdaging oplossingsgericht vertaald kan worden naar een concrete technische uitwerking. Van zodra het plan van aanpak is vastgelegd ga je – met de nodige opleiding en begeleiding – zelfstandig en gedreven aan de slag. Je durft hulp inroepen wanneer het nodig is en hebt daarnaast de ingesteldheid om te leren van voorgaande projecten zodat je ook daar weer kan groeien. Als je werk klaar is voor oplevering, ben je flexibel om samen met de andere disciplines binnen het team de functionele ‘go-live’ uit te voeren.

Profiel: 

• Je hebt een bachelor- en/of masteropleiding voltooid in een technische richting (bij voorkeur industriële automatisering of elektrotechniek);
• Je bent gefascineerd door het begrip automatiseren;
• Je bent leergierig, gedreven én wil graag zelfstandig werken;
• Je houdt ervan om onsite bij de klant te werken;
• Je wilt graag groeien en verschillende sectoren leren kennen;
• Je spreekt vloeiend Nederlands én je kan je vlot uitdrukken in het Engels;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden: 

ICT vindt het ontzettend belangrijk om starters goed te begeleiden voor hun eerste opdracht en ook zeker tijdens de opdrachten zelf. Op deze manier kun je snel groeien waardoor je op korte termijn zelfstandig projecten kan uitvoeren.

Daarnaast bieden wij ook een interessant loonpakket:
• Een interessant salarispakket wordt samengesteld op basis van een competitief loon aangevuld met heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met internationale tankkaart, 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, gratis hospitalisatieverzekering en tandverzorging voor heel het gezin en nog een paar kleine maar fijne verrassingen…
• ICT wil heel graag dat iedereen zichzelf op technisch en/of persoonlijk vlak verder kan ontwikkelen. Dit kan gaan via projecten of specifieke opleidingen. Bovendien hebben we ook onze eigen ICT Academy!
• Een enthousiast en dynamisch team waarbij we een echte community feeling hebben. Zo organiseren we maandelijks een leuke activiteit of gaan we samen iets eten.
• We werken vanuit een fancy werklocatie in het hartje van Antwerpen!
• De kans om mee te bouwen aan een nieuwe speler op de Belgische markt en dit met de steun van een gezond beursgenoteerd moederbedrijf.
• Een mentaliteit die gestoeld is op begrippen als zelfontplooiing, naar elkaar luisteren, ownership, initiatief en ideeën.

Indien gewenst behoren internationale projecten tot de mogelijkheden.

Extra informatie: 

Ben je intussen helemaal enthousiast om te starten bij ICT als Junior Engineer? Stuur dan zeker jouw cv naar recruitment@ict.be

Intussen kan je alvast even kijken naar enkele gerealiseerde projecten door ons moederbedrijf in Nederland:
• https://ict.eu/nl/case/besturing-vaccinproductie-bij-bilthoven-biologicals/
• https://ict.eu/nl/case/koppeling-manufacturing-execution-system-mes-en-logistics-execution-system-les-van-zeelandia/
• https://ict.eu/nl/case/sabic-innovative-plastics/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
25 juli, 2019 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
recruitment@ict.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Meir 30
Postcode: 
2000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.