vacatures.ap.be

Stage cross media designer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen (Eilandje)
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Supermus
Sector: 
Audiovisuele sector
Bedrijfsactiviteiten: 

Supermus beweegt zich in de wereld van de creatieve, technische communicatie. Creatieve, technische communicatie ... wat is dat? Als het technisch is, ontworpen door ingenieurs of geprogrammeerd door softwareontwikkelaars, en de werking moet op een heldere manier uitgelegd worden, dan ben je bij de kern van Supermus. Wij leggen uit hoe iets werkt aan de hand van video's, animaties en digitale trainingen. Het Supermus team maakt de merkwaardige spreidstand tussen de technische helft van ons brein en de creatieve zijde. Hierdoor kunnen we met een minimum aan informatie aan de slag om instructievideo's, explainer video's of andere animates te maken. Die creaties worden op hun beurt weer geïntegreerd in al-dan-niet virtuele trainingen en E-learnings. Wil je het maximale halen uit de digitale tools die de cross media aanbiedt, en dat aanwenden om uit te leggen hoe industriële producten werken, ben je bij ons aan het juiste adres. Specialiteiten: videoproductie, motion graphics, animatie, grafisch design, web, app & game design

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als de taak van een stagiair is: "het nemen van copies" ... dan is dat bij ons toch op zijn
minst met het True Comp Duplicator.jsx script. Google it.

Wil je meewerken aan real world After Effects en Premiere projecten die gebruikt worden
in technische communicatie? Stuur ons dan wat voorbeelden van je werk! Hebben we er
een goed gevoel bij, dan nodigen we je uit om verder uit te zoeken of er een match is.

De intentie van een stage bij ons is simpel: wij doen ons best om je een pak praktische
vaardigheden bij te brengen, en jij doet gewoon, uhm, je best. Op die manier blijft het
boeiend voor iedereen.

Tot later?

Profiel: 

Wij verwachten dat je een aangename, competente aanvulling in ons team bent.
Dat zijn dus drie zaken:

Aangenaam: dat geldt in twee richtingen. Als het goed klikt, kunnen we samen nieuwe inzichten verwerven. Dat is de basis van alles.

Competent: de voorbije jaren hebben we best veel energie in onze stagiairs gestoken. Om dit te kunnen doen, verwachten we dat je een zeker gretigheid hebt om bij te leren. Het beste bewijs van je gretigheid is dat je al het één en ander kan: je moet vlot overweg kunnen met de basis uit de Creative Cloud, en dan vooral de combinatie Illustrator/After Effects/Photoshop/Premiere Pro. Wij weten ook dat je After Effects echt pas goed kan, als je veel uren op de teller hebt staan - maar je zou toch op zijn minst geïntrigeerd moeten zijn door dit programma.

Aanvulling in ons team. Dit wil zeggen dat je ingeschakeld wordt in klanten projecten en een schakel in het proces wordt Je zal in het begin compactere onderdelen van de animaties uitvoeren. Gaandeweg breiden we dit uit naarmate je meer inzicht krijgt hoe het gehele project is opgebouwd.

Wij kunnen niet voorspellen welke concrete projecten er op de agenda zullen staan tijdens je stage, maar je kan je verwachten aan After Effects animaties, Premiere video projecten, mogelijk wordt er gefilmd op locatie en je maakt E-learnings met Storyline of Captivate. Vermits alles online komt te staan, is enig inzicht in webtechnologie ook wel gewenst.

Maar als cross media student kan dat geen issue zijn.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je draait gewoon mee tijdens de kantooruren in een 40u week.

Extra informatie: 

Onze animaties worden gebruikt om uit te leggen hoe iets werkt. Wij zijn dan ook vooral geïnteresseerd in mensen die een drang voelen om te leren hoe een machine werkt en dat ook willen uitleggen op een visuele manier.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
1 juli, 2019 to 31 juli, 2020
E-mail sollicitaties: 
stage@supermus.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Rijnkaai 37
Postcode: 
2000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.