vacatures.ap.be

Stagiair Accountancy - Fiscaliteit

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Borsbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fiduciaire Ten Hove
Sector: 
Accountancy & belastingsadvies
Bedrijfsactiviteiten: 

Fiduciaire Ten Hove is gespecialiseerd in accountancy en belastingsadvies voor kleine en grote ondernemingen. Met verregaande expertise en digitalisering, bieden wij bij alle groeistadia van de klant of onderneming een persoonlijke service en no-nonsense aanpak aan op vlak van boekhoudkundige en fiscale formaliteiten. Als dynamische en succesvolle KMO leggen we de lat graag hoog. www.tenhove.be

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Met een jong en dynamisch team van 20 enthousiaste en gedreven medewerkers

Je taak
Als stagiair Accountancy-Fiscaliteit doe je de verwerking van boekhoudkundige documenten gaande van de controle op de instroom van klantgegevens (de aan-en verkoopfacturen, het nazicht van de betalingen, het opvragen van inlichtingen en documenten die nodig zijn,...) tot de opmaak van de BTW aangifte en de BTW listings. Je doet kennis en praktijkervaring op, bekwaamt jezelf in dossierverwerking en leert het reilen en zeilen in het accountantskantoor op vlak van samenwerken, overleggen met en leren van collega’s goed kennen.

Profiel: 

Je bent bezig met het behalen van een bachelor bedrijfsmanagement (Accountancy - Fiscaliteit) en zoekt een interessante stageplaats voor het academiejaar waarin je afstudeert. Je bent communicatief, sociaal en een teamplayer met zin voor eigen verantwoordelijkheid. Je bent analytisch ingesteld, leergierig en wil jezelf continu bijscholen. Je werk is je passie. Je hebt ambitie voor een loopbaan in een accountantskantoor. Je woont bij voorkeur in de regio.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een stageplaats met taken die aansluiten bij je persoonlijke groei. Je krijgt begeleiding van ervaren collega’s en wordt zodanig ingeschakeld dat je echt deeluitmaakt van ons dynamisch team. Een aangename en goed georganiseerde werkomgeving met oog voor evenwicht tussen werk en privé. Als (toekomstig) stagiair kan je bij ons vakantiewerk doen en hebben we er oog voor om je een vaste, leerrijke loopbaan aan te bieden.

Extra informatie: 

Spreekt deze stageplaats je aan? Stuur ons je motivatiebrief en cv per e- mail via monique@synergohr.be
Voor meer info tel 0497 11 01 85.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
21 juni, 2019 to 21 september, 2019
E-mail sollicitaties: 
monique@synergohr.be
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.