vacatures.ap.be

Logistiek Manager

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Lier
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Office management - Management assistant
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fikona
Sector: 
Sierteelt
Bedrijfsactiviteiten: 

Het familiebedrijf Fikona ligt in Lier vlak bij Antwerpen, waar wij elke dag met passie en gedrevenheid werken om voor u bijzondere groene planten te kweken. Onze specialiteiten zijn de interieurplanten Ficus benjamina met bijzondere stamvormen, de dwergpalm Chamaedorea en de bananenboom Musa. Jarenlange ervaring en kennis van deze producten hebben geleid tot een eigen teeltmethode om volgens ons de meest houdbare planten te creëren. Daar zijn wij best trots op en daarom dragen onze labels het Belgian Quality keurmerk. Op mynewplant.com voorzien wij onze consumenten van goede verzorgingsinformatie. Ben je ook gepassioneerd door alles wat bloeit en groeit? Dan is onderstaande vacature misschien wel iets voor jou.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als sales en logistiek verantwoordelijke binnen Fikona, zal jij hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor alles wat betreft voor alle uitgaande planten, maar eveneens ondersteunend zijn voor de sales. Als verantwoordelijke van alle uitgaande planten, sta jij in om de logistiek van de dagdagelijkse bestellingen (online of via telefoon) van begin tot einde af te handelen. Je neemt de bestellingen op, geeft ze door en regelt de administratie hiervoor zodat alle planten op de juiste tijd en plaats terechtkomen voor al onze klanten. Hiervoor zal je geregeld kwaliteitscontroles moeten uitvoeren in de loods, waardoor deze job een perfecte afwisseling vormt tussen al zittend werken en actief rond te lopen doorheen het bedrijf.

o Sales
 Email/telefoon: Je ontvangt bestellingen via mail en of telefoon samen met onze sales-verantwoordelijke en verwerkt deze.
 Customer Experience: Beheer van klantenervaringen (via mail), zowel positief als negatief en hiermee intern aan de slag gaan.
o Logistieke planning van alle uitgaande planten
 Daghandel: Bestellingen aannemen en doorgeven aan het personeel, korte termijn planning van verkoop, IKEA stickers online maken en afdrukken, organisatie van karindeling in de loods, kwaliteitscontrole in de loods, afleverbonnen aan elke kar ophangen, transport leeggoed nakijken
 Controle op retourzendingen: Concreet sta je in voor de controle op retourzendingen en de regeling hiervan om de klant tevreden te houden

Profiel: 

Wij zoeken iemand die administratief en logistiek goed georganiseerd is, iemand die stressbestendig kan zijn aangezien er dagelijks bij ons meerdere vrachtwagens vertrekken. Verder zoeken we iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen in een middelgrote onderneming waar hij/zij een grote rol en betekenis krijgt.

Nodige kennis/skills:
o Stressbestendigheid
o Teamwerk
o Flexibiliteit
o Leergierigheid
o Kritisch denkvermogen
o Klantgerichtheid
o Organisatorische skills
o Computerkennis (basis): vlot kunnen werken met een computer
o Logistieke achtergrond: steeds handig
o Organisatievermogen en oog voor detail

Arbeidsvoorwaarden: 

- Wat hebben wij jou te bieden?
o Een uitdagende job in een leuk en jong team
o Een interessant loon met secundaire arbeidsvoorwaarden
o Werken in een groeiende en dynamische sector
o Werkdag begint om 7u15 en eindigt rond 16u30

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 juni, 2019 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
quirine@fikona.be
Plaats: 
Lier
Straat en huisnummer: 
Tallaart, 46
Postcode: 
2500
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.