vacatures.ap.be

Stage WordPress webdesigner

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Gent
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Graviteit
Sector: 
Communicatiebureau
Bedrijfsactiviteiten: 

OVER DE AANTREKKELIJKE COMMUNICATIE VAN GRAVITEIT Graviteit is een creatieve start-up die bedrijven op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings, websites en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills toegepast te zien. BIJ WIE KOM JE TERECHT Bij Frank Mertens en Ines Maroye. Je leert ons wel snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijke gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent! Bovendien werk je tijdens je stage ook samen met Eveline, Robbe en Febe, samen zijn wij 5 creatieve wezens die Graviteit op de kaart zetten!

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

WAT BIEDEN WE AAN
Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van webdesign en digitale communicatie? Graviteit geeft jou de kans om te uit te zoeken waar jouw sterktes liggen.

In de eerste instantie bieden we een stage als WordPress webdesigner aan. We bekijken echter ook graag samen met jou welke website gerelateerde aspecten jou het best liggen. Een website is immers meer dan het schrijven van front-end en back-end. Heb je inzicht in hoe een website structureel, strategisch en commercieel moet opgebouwd worden? Heb je een vlotte pen en is het schrijven van website teksten iets voor jou? Heb je voeling met social media of het opmaken van visuals? Welke digitale marketingaspecten zoals SEA en SEO zijn jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.

Profiel: 

WAT ZOEKEN WE
Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat.

We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. Toch zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen.
• Je hebt ervaring met WordPress en WordPress plugins
• Je hebt een sterke kennis van HTML en CSS en een basiskennis van PHP, Javascript en MySQL
• Zeer goede Nederlandstalige kennis, een basis van Engelstalige kennis

Extra informatie: 

WAAR VINDT DE STAGE WORDPRESS WEBDESIGNER GENT PLAATS
De stage gaat door in het bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge, waar Graviteit sinds maart 2018 zijn stek vond. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.

Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv en een motivatie naar hello@graviteit.be. Want we weten weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit.
Hopelijk tot snel!
Graviteit

Lees meer over deze stage via https://graviteit.be/stage-wordpress-webdesigner-gent/

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
1 april, 2021 to 1 april, 2022
E-mail sollicitaties: 
ines@graviteit.be
Plaats: 
Gent
Straat en huisnummer: 
Kerkstraat 106
Postcode: 
9050
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.