vacatures.ap.be

stagiair(e) webdesign

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Motionmill
Sector: 
Webdesign, marketing, branding en storystelling

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben je op zoek naar eerste werkervaring in grafische vormgeving? Doe je stage bij Motionmill, ons webdesignbureau in Antwerpen. Word een expert in webdesign! Tijdens je stage bij Motionmill ziet elke dag er anders uit. We werken met grote en kleine klanten met grootse ideeën. Wat maakt dat elk project nieuwe uitdagingen geeft! Je maakt volledig deel uit van het team en leert webdesigns from scratch uitwerken. We betrekken je van A tot Z bij onze projecten, waardoor je ontpopt tot een echte webdesignexpert.

Naast werken met klanten, zal je ook worden ingezet op interne projecten. De bouw of optimalisatie van onze eigen websites, layouten van mailings, noem maar op. Heb je daarnaast interesse in copywriting? Dan kan dit zeker worden voorzien in je takenpakket.

Tot slot ben je zoals de rest van het team multi-inzetbaar. Je zal nog heel veel leren tijdens je stage webdesign bij ons in Antwerpen!

Profiel: 

Je volgt een opleiding in grafische vormgeving;
Je hebt een grondige kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator;
Je bent vlot in Nederlands en Engels;
Je kan probleemoplossend denken;
Je hecht belang aan gebruiksvriendelijkheid;
Je bent klantgericht;
Je bent multi-inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden: 

Waarom Motionmill?
Bij Motionmill werk je in Berchem, de tofste buurt van Antwerpen! Tram 7 en 15 stoppen voor de deur en het station Antwerpen-Berchem ligt op 1 kilometer afstand. Bus 21, 30 en 32 zijn ook een optie. Liever wat sportiever? Vlakbij bevindt zich VeloStation 021 – Driekoningen.

Je komt in een aangename omgeving terecht en werkt samen met een dynamisch team. Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief en creativiteit te tonen. Is er iets specifiek dat je graag wil bijleren? Ook dat is mogelijk bij Motionmill; er wordt met plezier tijd in gestoken. We geven je een goede begeleiding, maar ook de ruimte om zelfstandig te werken.

Klinkt deze stage alsof ze je op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV en portfolio op naar mark@motionmill.com en wie weet werk jij binnenkort in de tofste côté van ’t Stad!

Extra informatie: 

Pluspunten?
Je krijgt een streepje voor als je ervaring hebt met WordPress. Waarom WordPress? Als WordPress specialisten verkiezen wij dit platform omdat het gebruiksvriendelijk en open source is en een veilige omgeving biedt. Daarnaast is het optimaal in te zetten voor zoekmachineoptimalisatie.

Kennis in HTML & CSS? Daar worden we extra blij van! Ervaring met Mailchimp of een gelijkaardig mailprogramma is zeker ook een grote plus! Online marketing is immers een van onze expertises.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
11 juni, 2019 to 11 augustus, 2021
E-mail sollicitaties: 
info@motionmill.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Grotesteenweg 91
Postcode: 
2600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.