vacatures.ap.be

Gamedeveloper Stageplaats

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kapellen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Grafische en digitale media - crossmediaontwerp
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Scanbie
Sector: 
Game en vastgoed

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ga voor een vliegende start bij Scanbie als gamedeveloper ! Scanbie bidet jaarlijk 2 stageplaatsen aan voor hard core Unity programmeurs. Voel jij je aangesproken om met de laatste nieuwe ontwikkelingen innovatieve apps mee te ontwikkelen ? Contacteer Scanbie en wie weet kom jij binnekort als stagiaire het Scanbie-team versterken en wie weet komt er een vervolg in de zin dat je tot vaste medewerker kan uitgroeien !

Profiel: 

Je beschikt over een ervaring in programming skills, meer specifiek C# (op verschillende platformen : Android, IOS, PC/Mac) en wil deze nog verder verkennen zodoende deze geen gehimen meer hebben. Je bent enorm handig in het gebruik van Unity 3D en houdt er van om te "debuggen" en code te vereenvoudigen naargelang de aangebrachte vereisten. Mogelijke troeven zijn : ervaring in het ontwikkelen van applicaties in Unity, 3 development, 3D laserscanning, fotogrammetrie (drones), …

Arbeidsvoorwaarden: 

Een full-timeuitdaging met veel ontwikkelingsmogelijkheden in ons creative headquarter in Kapellen ( 200m v/h station). Een dynamisch, gepassioneerd team van toppers in hun domein. Een functie met fantastische (internationale) uitdagingen. Een kruisbestuivende omgeving waar overlef en inspraak vaste waarden zijn.

Extra informatie: 

Scanbie is een sterk groeiend ontwerpbureau gespecialiseerd in 3D visualisaties, 3D scanning en VR /AR toepassingen voor projectontwikkelaars, architecten, de publieke en de industriële sector. Ons bedrijf speelt al jaren een toonaangevende rol in de vastgoedsector door zijn high-end 3D visuals en allesomvattende projectcommunicatie.

Innoveert de vastgoedsector met zelf ontwikkelde, cutting edge software, VR/AR products en 3D scanning tools. Brengt met zijn creative and highly qualified team frontier producten op de vastgoedmarkt waar velen gecharmeerd en geïnspireerd door worden.
Mede door onze sterke groei zijn we dus op zoek naar een vakbekwame Unity devlopers die dit bedrijf verder kan sturen naar ongekende hoogtes.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
6 juni, 2019 to 31 oktober, 2019
E-mail sollicitaties: 
an@scanbie.com
Plaats: 
Kapellen
Straat en huisnummer: 
Christiaan Pallemansstraat 4
Postcode: 
2950
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.