vacatures.ap.be

Juridisch dossierbeheerder

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Schaarbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
CM
Sector: 
Gezondheidszorg
Bedrijfsactiviteiten: 

CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Waar kom je terecht? In de hoofdzetel op het juridisch departement.

Op het juridisch departement werken circa 70 medewerkers die samen volgende doelstellingen nastreven: het terugvorderen van bedragen naar aanleiding van een ongevalsdossier (verkeersongeval, gemeen recht, medisch ongeval, arbeidsongeval,…), ledenverdediging in het kader van tariefzekerheid en rechtsbijstand voor medische ongevallen, het beheer van geschillen binnen de ZIV wetgeving en het behandelen van vragen met betrekking tot diverse takken van de gezondheidszorg (wet op de privacy, statuten van mutualiteiten,…). Een aantal van deze taken wordt uitgevoerd door onze regionale ziekenfondsen.
Wij zijn op zoek naar een juridisch dossierbeheerder om ons team in de hoofdzetel te versterken.

Dit zoeken we
Ondersteunend en onder de verantwoordelijkheid van de supervisor, beheer je de aan jou toevertrouwde ongevalsdossiers en/of geschillen m.b.t. de ZIV-wetgeving autonoom teneinde het terugvorderen van de vergoedingen voor geneeskundige verzorging of arbeidsongeschiktheid aan onze klanten.

Profiel: 

• Je bent verantwoordelijk voor zelfstandig beheer van een eigen pakket recuperatiedossiers.
• Je verwerkt de ongevalsaangiften of de verzoeken;
• Je gaat autonoom in discussie met de betrokken partijen aangaande de aansprakelijkheid en de causaliteit van de terug te vorderen prestaties.
• Je zorgt autonoom voor de behandeling en opvolging van briefwisseling en andere contacten met de betrokken partijen: ziekenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, advocaten, sociaal verzekerden, arbeidsauditoraat, griffie, rechtbank,…
• In het kader van complexe dossiers, vraagt u advies en ondersteuning aan uw juridische collega’s ;
• Je voert diverse administratieve taken uit, zoals inbreng van gegevens in het digitaal dossier, de boekhoudkundige verwerking van gerecupereerde gelden,…

Arbeidsvoorwaarden: 

• Je beschikt over een bachelor diploma rechtspraktijk, verzekeringen, bedrijfsbeheer, … of een gelijkwaardig niveau door ervaring
• Een professionele ervaring in een gelijkaardige functie is een belangrijke troef
• Je werkt resultaatgericht.
• Je bent goed tweetalig.
• Een goede kennis van de ZIV reglementering is een pluspunt
• Je gaat proactief te werk, beschikt over de nodige autonomie en competentie van planning en organiseren
• Je geeft blijk van een flexibele instelling, en kan vlot mondeling en schriftelijk communiceren
• Je werkt vlot met de courante Office toepassingen
• Je kan je vinden in de kernopdracht van onze organisatie

Extra informatie: 

We bieden je Een voltijds contract van onbepaalde duur.
Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken: Bij ons leeft het.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 september, 2019 to 12 oktober, 2019
E-mail sollicitaties: 
andreas.driesen@cm.be
Plaats: 
Schaarbeek
Straat en huisnummer: 
Haachtsesteenweg 579
Postcode: 
1030
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.