vacatures.ap.be

Methode ingenieur, logistiek

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Talent4People
Sector: 
Human Resources
Bedrijfsactiviteiten: 

Talent4People geeft persoonlijke en praktische HR-hulp op maat, specifiek gericht op KMO’s. Wij fungeren voor jou als externe personeelsdienst of ondersteunen jouw bestaande personeelsdienst met grote en kleine HR-vragen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Stel je even voor dat je op een avond met vrienden op café zit, en je vraagt hen om jou te omschrijven. Beschrijven ze jou als iemand met een passie voor logistiek, die graag analytisch & operationeel bezig is en altijd met oplossingen komt? Dan ben jij exact de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Onze klant is een gekende Antwerpse organisatie die al meer dan 60 jaar duurzame en energiezuinige producten produceert, gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen. Momenteel zijn ze op zoek naar een methode Ingenieur, logistiek.

Profiel: 

- Je hebt een passie voor logistiek en wil je vol enthousiasme smijten in logistieke verbeterprojecten in een productiebedrijf. Deze projecten kunnen betrekking hebben op stock management, werkpost-optimalisatie, lay-out magazijn,…
- Het uitwerken van tijdsstudies op de verschillende werkposten behoort ook tot één van jouw taken.
- Je werkdomein strekt zich uit vanaf het lossen van de vrachtwagens, het picken & packen van de goederen tot het shippen van de goederen (extern of naar een andere interne afdeling) .
- Als extra kers op de taart krijg je ook nog de kans om je samen met een collega te verdiepen in de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen. Hierdoor ga je vaak in contact komen met de (buitenlandse) leveranciers van onze klant en de methode ingenieurs van de andere afdelingen.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Onze klant is op zoek naar een gedreven kandidaat met minstens een Bachelor diploma in een logistieke richting (bv. Logistiek Management, Logistiek Ingenieur,…).
- Ben je net afgestudeerd en zie je deze job helemaal zitten? Reageer gerust want de job staat ook open voor schoolverlaters.
- Hands-on werken is één van jouw sterktes. Je houdt er van op de werkvloer aanwezig te zijn, tussen de mensen en deinst er niet voor terug om initiatief te nemen.
- Je bent zeer oplossingsgericht. Problemen zijn voor jou geen obstakel maar net een uitdaging om dingen beter/anders te doen.
- Je bent gepassioneerd door logistiek en met je analytisch denkvermogen zorg je voor goed onderbouwde analyses, verbetervoorstellen,…
- Herken je jezelf ook in de woorden: gedreven, leergierig, positief ingesteld en no-nonsense?
- Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.
- Je woont op een haalbare afstand van Wilrijk.

Extra informatie: 

- Je komt terecht in een vooruitstrevende internationale organisatie waarbij duurzaamheid, innovatie, technologisch ontwikkeling,…. geen loze woorden zijn.
- Je komt terecht in een omgeving waar continu leren sterk wordt gestimuleerd. Bij het behalen van resultaten is het ook mogelijk om op termijn een mooie carrière binnen de organisatie van onze klant uit te bouwen.
- Onze klant heeft verschillende entiteiten, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor geeft werken bij onze klant een extra internationaal en dynamisch cachet.
- Je komt terecht in een sterk gemotiveerd en resultaatgericht team die je graag mee op hun cadans nemen.
- “Verantwoordelijkheid opnemen” zijn geen loze woorden bij onze klant. Je krijgt de kans om écht je stempel te drukken binnen je vakgebied.
- Onze klant biedt jou een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
15 mei, 2019 to 15 juli, 2020
E-mail sollicitaties: 
a.joris@talent4people.be
Plaats: 
Beverlo
Straat en huisnummer: 
Genebroekstraat 82
Postcode: 
3581