vacatures.ap.be

IT support specialist

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Diegem
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Johnson Controls BVBA
Bedrijfsactiviteiten: 

Bij Johnson Contols geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortable en duurzame wereld te creëren. Ons internationaal team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken. We hebben een passie voor de manier waarop een wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om creatieve ideeën, een ondernemende instelling en grens overschrijdende samenwerking. Je bent op zoek naar een baan die op de toekomst gericht is. De toekomst is op zoek naar jou!

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wij zijn op zoek naar een IT Support Specialist om ons team te komen versterken. In deze fulltime functie zal je meewerken aan de netwerksetup van integratieprojecten, opzetten van onze BMS servers en workstations, opbouwen van rapporten(vba) en SQL querries. Je zal grotendeels op kantoor werken, maar je neemt ook deel aan bezoeken bij onze klanten voor interventies op een project, denk bijvoorbeeld aan installaties van onze software op de infrastructuur van de klant.

Profiel: 

Je beschikt over een Bachelor diploma Computer Science, IT of Software Engineering of relevante opleiding.
Kennis van BMS protocols is een pluspunt(Bacnet, Modbus, Mbus, Knx
Kennis van Microsoft server & Microsoft SQL Server
Kennis van virtualisatie
Goede beheersing van de Nederlandse, Franse taal en degelijke kennis van de Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden: 

Johnson Controls biedt je een uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijg om je talent volledig te kunnen ontplooien. We bieden daarnaast een aantrekkelijk markt conform salarispakket aan. Ook bezorgen we je uiteraard de nodige opleidingen en trainingen om je functie optimaal uit te kunnen voeren.

Extra informatie: 

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie bij voorkeur in via onze website. Of via careersbenelux@jci.com

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 mei, 2019 to 9 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
sarah.rummens@jci.com
Plaats: 
Diegem
Straat en huisnummer: 
De kleetlaan 7B
Postcode: 
1831
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.