vacatures.ap.be

Dossierbeheerder Personeel

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Erasmushogeschool Brussel
Sector: 
hoger onderwijs
Bedrijfsactiviteiten: 

De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 5500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een pluralistische instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven. De Erasmushogeschool Brussel is een pluralistische hogeschool met 5500 studenten in een 40-tal graduaats-, bachelor- en masteropleidingen. We bieden je een boeiende en afwisselende job met autonomie en verantwoordelijkheid. EhB is een pluralistische instelling met een humanistische missie: we streven naar een sterke individuele ontplooiing voor iedereen, in vrijheid en wederzijds respect. Deze waarden zijn verankerd in onze missie en visie en worden weerspiegeld binnen de hele hogeschool. We verwachten van toekomstige collega’s dat ze onze missie, visie en waarden onderschrijven.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Staan medewerkers voor jou centraal in de organisatie? Wil je je schouders zetten onder een performante personeelsadministratie die ervoor zorgt dat onze kunstdepartementen vlot blijven draaien? Onze dienst Personeel zoekt een gedreven en enthousiaste collega die zijn of haar tanden wil zetten in de personeelsadministratie van het RITCS en het Koninklijk Conservatorium Brussel.

Je maakt deel uit van de centrale dienst in Anderlecht en komt terecht in een leuk team dat klaar staat om je te coachen en te helpen bij alle vragen. Je werkt nauw samen met onze contactpersonen in de Schools of Arts en ondersteunt hen in de dagelijkse werking. Samen met hen maak je elk jaar de personeelsformatie op, tijdens het jaar zorg je dan voor de administratieve uitvoering en bewaak je hun budget.

Concreet sta je in voor de administratieve opvolging van personeelsdossiers van bij de aanwerving tot bij uitdiensttreding. Dat betekent het opmaken van attesten, invullen van formulieren, doorgeven van de lonen en gegevens inputten in onze databanken. Daarnaast kunnen collega’s bij jou terecht met vragen over hun dossier, de interne reglementen en relevante wetgeving.

Onze dienst wil de komende maanden werken aan administratieve vereenvoudiging en digitalisering van een aantal processen. We staan ook voor een aantal veranderingen, zoals de inkanteling van de graduaatsopleidingen. Je krijgt dus de kans om samen met ons een aantal nieuwe initiatieven op te zetten.

Profiel: 

Toelatingsvoorwaarden Je behaalde minstens een bachelorsdiploma, bij voorkeur in personeelswerk of een gelijkaardige richting.
Je voldoet aan de voorwaarden van artikel V 106 en V 107 van de Codex Hoger Onderwijs.

Jouw profiel
• Kennis & ervaring – Je kent de sociale wetgeving en hebt een basiskennis rond personeelsadministratie, o.a. loonberekening. Kennis van de specifieke wetgeving rond hogeschoolmedewerkers en onderwijsstatuten is een pluspunt. Sowieso ben je leergierig en verwachten we dat je bereid bent om je in te werken in deze regelgeving. Een kandidaat met ervaring binnen de personeelsadministratie van een hogeschool heeft een streepje voor.
• Klantgericht – Het grootste deel van de job draait rond oplossingen aanbieden voor onze klanten. Je gaat above and beyond om zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord te zoeken. Communicatief ben je dan ook zeer sterk, zowel schriftelijk als mondeling.
• Attitude – Je werkt nauwkeurig en accuraat. Je houdt van administratie en kan de nodige discretie aan de dag leggen. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus, tenslotte zorg jij voor de uitbetaling van onze docenten. • Teamplayer - Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
• Stressbestendig – Doorheen het jaar kent de personeelsadministratie typische pieken en dalen. Ook onder verhoogde werkdruk blijf je stressbestendig, werk je nauwgezet en houd je het hoofd koel.
• ICT - Je kan vlot overweg met courante softwarepakketten.

Arbeidsvoorwaarden: 

Aantrekkelijk loon – je wordt betaald binnen het barema 581, volgens je kwalificaties en ervaring. Meer uitleg over de salarisschalen kan je vinden via volgende link: https://data-onderwijs.vlaanderen.be/salaris/schalen
• Loon naar ervaring - naast eventuele geldelijke anciënniteit uit de openbare sector, kunnen diensten uit de privésector verrekend worden via de nuttige beroepservaring. Eventuele toekenning gebeurt aan de hand van tewerkstellingsattesten en na onderzoek van je dossier.
• Vakantie – je kan genieten van een gunstige verlofregeling; a rato van 40 dagen per jaar voor een voltijdse functie, bovendien kan je deze als administratieve kracht flexibel inplannen.
• Flexibiliteit – glijdende werkuren en de mogelijkheid om te flexwerken.
• Woon-werkverkeer – volledige terugbetaling van het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding.
• Brussel –een inspirerende werkomgeving waar elke dag iets nieuws te beleven valt

Extra informatie: 

Concreet
Functie: Statutair tijdelijk niet-vacant
Departement: Centrale administratie
Aard tewerkstelling: ATP – B11
Vereist niveau: Bachelor Volume: 100%
Duur: zo snel mogelijk na het doorlopen van de procedure. We bieden standaard een tijdelijke aanstelling tot 31/12/2019. Na een positieve evaluatie wordt deze verlengd.
Afsluitdatum: 22/05/2019

Overtuigd? Is deze vacature je op het lijf geschreven, surf dan snel naar onze vacaturesite https://ses.ehb.be.
Registreer je en voeg je cv, diploma en motivatiebrief toe aan je profiel. Eenmaal je geregistreerd bent, dien je ook nog te solliciteren voor deze vacature.

Sollicitaties die ons niet op tijd bereiken via onze site, kunnen we helaas niet aanvaarden. Let er dus op dat je alle stappen goed doorloopt. Na een geslaagde sollicitatie krijg je een bevestigingsmail.

Op 22/05/2019 wordt de vacature afgesloten. In de dagen daarop screenen we alle kandidaturen op basis van het dossier in SES. We willen als hogeschool in het superdiverse Brussel een weerspiegeling zijn van de maatschappij; daarom houden we bij de selectie van kandidaten enkel rekening met je diploma, vaardigheden en kwaliteiten. Je leeftijd, afkomst, geslacht, geloof … doen er niet toe.

Als deze voldoende matchen met de vacature, word je uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Voor deze vacature staat dit gepland op 28/05/2019. Houd hier alvast rekening mee in je agenda.

Vragen? Heb je vragen over de inhoud van de functie dan kan je contact opnemen met urgen Stesmans (jurgen.stesmans@ehb.be)

Heb je administratieve vragen dan kan je terecht bij de personeelsdienst via ses@ehb.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
8 mei, 2019 to 22 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
https://ses.ehb.be.
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Nijverheidskaai 170, 1070 Brussel
Postcode: 
1070