vacatures.ap.be

Dossierbeheerde m/v

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Ekeren
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Van Looy accountants
Bedrijfsactiviteiten: 

Als accountantskantoor doen wij meer dan enkel ervoor zorgen dat de belastingaangiften correct en tijdig worden verstuurd. We zullen steeds, binnen het wettelijk kader, de te betalen belastingen voor u zo laag mogelijk houden. Maar niet enkel op fiscaal vlak denken wij mee. Ook op het vlak van bedrijfsvoering, investeringsbeslissingen, onderhandelingen met uw bankier en dergelijke kan u op ons rekenen. We vinden het ook belangrijk om op maatschappelijk vlak ons steentje bij te dragen. Flexibele werkuren, paperless office, ...

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Van Looy Accountants zoekt een dossierbeheerder (m/v) die verder wil gaan dan het loutere inputwerk.
Inboeken van alle boekhoudstukken, voorbereiden van btw-aangiften, assisteren bij het opstellen van jaarrekeningen en voorbereiden van fiscale aangiften behoren tot je takenpakket. Dit gebeurt voornamelijk vanop ons kantoor in Ekeren, maar kan sporadisch ook bij de klant zelf gebeuren of van thuis uit. Je bent het eerste contact met je cliënt.
Hierbij word je omringd door ervaren collega’s. Jouw taken zijn afwisselend en je ontdekt diverse sectoren. Je doet ervaring op in uiteenlopende materies. Naarmate je groeit in je job, zal je meer verantwoordelijkheid krijgen.

Profiel: 

Je bent een dynamisch persoon die communicatief en klantgericht is. Flexibiliteit in de piekperioden, die eigen zijn aan onze sector zijn noodzakelijk. Je hebt heeft een diploma Accountancy-Fiscaliteit of gelijkgesteld door ervaring. Je hebt een gezonde ambitie om bij te leren en door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden: 

We bieden je flexibele werkuren; je werkdag begint en eindigt wanneer je zelf verkiest. Je ontvangt een aantrekkelijke verloning in verhouding tot je ervaring en capaciteiten. Vanaf drie jaar relevante ervaring wordt je salarispakket aangevuld met een bedrijfswagen.
Maar belangrijker, Van Looy Accountants biedt u een zeer boeiende en afwisselende job met doorgroeimogelijkheden. Strakke hiërarchie is niet aan ons besteed, je werkt in teamverband met fijne collega’s waarin de bijdrage van elk teamlid van belang is om te komen tot een gezamenlijk resultaat en succes.
We bieden je bovendien een omgeving waarin je permanent wordt gesteund en begeleid door je collega-teamleden met aandacht voor je eigen inbreng en ontwikkeling.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 mei, 2019 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
laura@vanlooyf.be
Plaats: 
Ekeren
Straat en huisnummer: 
Laar 222
Postcode: 
2180
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.