vacatures.ap.be

Stage Bayer Antwerpen - Mechanieker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Bayer Agriculture BVBA
Sector: 
Chemie

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als mechanieker sta je in voor het onderhoud en herstelling van de machines en technische apparatuur in één van de productie-eenheden. Dit betekent dat je zowel te maken krijgt met het preventieve als curatieve onderhoud van machines, pompen, kleppen, reactoren, persluchtsystemen… met nadruk op het oplossen van mechanische defecten. Nazicht en reparatie van de uitrusting behoort tot je dagdagelijkse activiteiten. Je gaat ook na waar je veranderingen kan doorvoeren met het oog op een veiliger, betrouwbaarder verloop van het productieproces. Daarnaast sta je in voor kleine verbeteringsprojecten. Bij uitvoering van je job draag je zorg voor je eigen veiligheid en die van je collega’s. Je helpt mee bij het ombouwen van bestaande installaties of het opbouwen van nieuwe systemen. Je overlegt met collega's over teamoverschrijdende opdrachten en wisselt ervaringen uit over problemen. Als mechanieker ben je zowel praktisch als theoretisch actief.

Profiel: 

Voor deze functie zoeken we een veelzijdige bachelor Mechanica of Electro-Mechanica, of gelijkwaardig door ervaring, die affiniteit met Chemie heeft. Ervaring is een pluspunt maar starters zijn welkom.

- Je beschikt over een sterk analytische geest die snel en efficiënt de oorzaak van technische problemen weet op te sporen en te ontrafelen.
- Je bent een creatieveling die ervan houdt oplossingen te bedenken en deze uit te voeren.
- Je bent een technische onderlegde ‘problem solver’ die, zelfs als hij/zij er alleen voorstaat, het hoofd ‘cool’ houdt en blijft getuigen van een uitgesproken verantwoordelijkheidszin.
- Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou de uitgangspunten.
- Je bent een sociaal iemand die goed kan communiceren.
- Permanente bijscholing schrikt je niet af en je bezit potentieel om verder door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met directe communicatie op alle niveaus en ruimte voor sociale contacten. Je kan zelf initiatieven nemen en er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Indien gewenst, kan je tevens gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit Groot-Antwerpen en het Waasland.

Extra informatie: 

Bayer is een internationale groep die actief is in het domein van de biowetenschappen met kernactiviteiten in de gezondheids- en landbouwsector. De producten en diensten van Bayer zijn ontworpen om een bepaald nut te dienen en de levenskwaliteit van de bevolking te verbeteren. De Groep streeft er eveneens naar om waarde te creëren door middel van innovatie, groei en een hoge rentabiliteit. Bayer onderschrijft de principes van duurzame ontwikkeling en zet zich er als maatschappelijk verantwoordelijk bedrijf voor in om zijn ethische en sociale verantwoordelijkheden te respecteren. Bayer telde in het boekjaar 2018 bijna 117.000 werknemers en behaalde een omzet van 39,6 miljard euro. De investeringen bedroegen 2,6 miljard euro en de Groep gaf 5,2 miljard euro uit aan O&O. Meer informatie is te vinden op de volgende website: www.bayer.be. Volg ons op ons Facebook: www.facebook.com/BayerBE.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
30 april, 2019 to 31 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
patricia.vancoppenolle@bayer.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Scheldelaan 460
Postcode: 
2040
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.