vacatures.ap.be

Stage Bayer Antwerpen - Onderhoudstechnologie

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Bayer Agriculture BVBA
Sector: 
Chemie

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als meet- en regeltechnieker sta je in voor het onderhoud van eigentijdse apparatuur in de afdeling. In onze fabriek ligt de klemtoon op het preventieve onderhoud, d.w.z. dat je in de productie-eenheden nagaat waar je veranderingen en verbeteringen kan doorvoeren opdat het proces veilig kan blijven verlopen.

Als meet- en regeltechnieker ben je verder bezig met het onderhoud op het vlak van elektriciteit, instrumentatie en beveiligingssystemen. Het afstellen en kalibreren van de apparatuur en het aanbrengen van verbeteringen aan procescontrolesystemen behoren tot jouw verantwoordelijkheden.

Je staat in voor de uitvoering en opvolging van het kalibratieprogramma. Je stelt PM programma’s op voor control- en safetyvalven, radio’s, gasmeters, explosiemeters en weegsystemen. Daarnaast zorg je voor de volledige afhandeling van de herstelling van de elektrische motoren en voor de configuratie en kalibratiesoftware voor nieuwe en bestaande instrumentatie. Naarmate je meer ervaring opdoet, zal het belang en de variatie van de toegewezen opdrachten verder toenemen.

Profiel: 

Voor deze functie zoeken we een veelzijdige en gedreven Bachelor elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring, die affiniteit met chemie en ‘fieldwork’ heeft. Leergierige young potentials zijn ook meer dan welkom.

- Je beschikt over een analytische geest die snel en efficiënt de oorzaak van technische problemen weet op te sporen en te ontrafelen.
- Je bent een creatieveling die ervan houdt oplossingen te bedenken en deze uit te voeren.
- Je bent een technische onderlegde problemsolver die, zelfs als hij/zij er alleen voorstaat, het hoofd ‘cool’ houdt en blijft getuigen van een uitgesproken verantwoordelijkheidszin.
- Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou de uitgangspunten.
- Je bent een sociaal iemand die goed kan communiceren.
- Je bent bereid om binnen een dagregime te werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met directe communicatie op alle niveaus en ruimte voor sociale contacten. Je kan zelf initiatieven nemen en er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Indien gewenst, kan je tevens gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit Groot-Antwerpen en het Waasland.

Extra informatie: 

Bayer is een internationale groep die actief is in het domein van de biowetenschappen met kernactiviteiten in de gezondheids- en landbouwsector. De producten en diensten van Bayer zijn ontworpen om een bepaald nut te dienen en de levenskwaliteit van de bevolking te verbeteren. De Groep streeft er eveneens naar om waarde te creëren door middel van innovatie, groei en een hoge rentabiliteit. Bayer onderschrijft de principes van duurzame ontwikkeling en zet zich er als maatschappelijk verantwoordelijk bedrijf voor in om zijn ethische en sociale verantwoordelijkheden te respecteren. Bayer telde in het boekjaar 2018 bijna 117.000 werknemers en behaalde een omzet van 39,6 miljard euro. De investeringen bedroegen 2,6 miljard euro en de Groep gaf 5,2 miljard euro uit aan O&O. Meer informatie is te vinden op de volgende website: www.bayer.be. Volg ons op ons Facebook: www.facebook.com/BayerBE.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
30 april, 2019 to 31 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
patricia.vancoppenolle@bayer.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Scheldelaan 460
Postcode: 
2040