vacatures.ap.be

Predictive Maintenance Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Gent
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
I-care Group
Sector: 
Industriële dienstverlening
Bedrijfsactiviteiten: 

Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met vestigingen in België ( Kontich, Leuven, Mons, Tihange) en meer dan 15 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 300 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance (trillingsanalyse, smeertechnisch onderhoud, infrarood, ultrasoon,etc...) als Reliability Engineering (kriticiteit, FMEA, spare parts management, planning & scheduling,...). Onze R&D afdeling heeft daarnaast cutting edge technologie ontwikkeld met een draadloze sensor Wi-Care en het data portaal I-See, waarmee we het voortouw nemen in Maintenance 4.0. Om onze klanten in de Antwerpsen verder te ondersteunen zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een Predictive Maintenance Engineer (M/V).

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als field engineer predictive maintenance ga je dagdagelijks de maintenance afdeling van klanten on site ondersteunen met het uitvoeren van diverse condition monitoring technieken, oa.

Trillingsmetingen en -analyses
Ultrasoon metingen
Infrarood metingen (thermografie)
Smeertechnische analyses (lubrication)

Op basis van je huidige ervaring in predictive maintenance ga je een individueel opleidingstraject van meerdere maanden doorlopen met een gezonde mix van theorische en on the job-trainingen.
Met ondersteuning van senior engineers leer je de wereld van condition monitoring verder kennen en ga je gaandeweg zelfstandiger metingen en analyses uitvoeren bij klanten.
Hierbij groei je van een initieel ondersteunende en uitvoerende naar een meer zelfstandige en adviesverlenende rol bij klanten en zal je je andere aspecten van Reliability Engineering kunnen eigen maken.
Je detecteert hierbij nieuwe opportuniteiten en speelt daarop in met de technologie die I-Care in portefeuille heeft, mede dankzij onze sterke R&D-afdeling (real-time monitoring, web-based analyses, etc).

Profiel: 

Liefst heb je een Bachelor-diploma in een technische richting, bijv. werktuigbouw, elektro-mechanica, mechanica, auto-technologie,...
Een must is interesse in condition monitoring technieken zoals trillingsanalyses, ultrasoon, infrarood, thermisch, …
Ervaring is niet noodzakelijk, leergierigheid absoluut wel.
Je kan autonoom werken, bent klantgericht en voelt je goed in een serviceverlenende functie.
Je lost graag problemen op, bent betrokken en speelt kort op de bal.
Naast Nederlands kan je je goed uitdrukken in het Engels.
Je bent bereid een groot stuk van je tijd “on the road” te zijn (met je firmawagen).
Een gezonde dosis communicatieve vaardigheden en een voorkeur om met gelijkgestemde collega’s en klanten aan de slag te gaan.
Je bent bereid om te blijven investeren in bijleren en kennisverbreding.

Arbeidsvoorwaarden: 

Eerst en vooral krijg je de kans je te verdiepen in een materie die voor vele bedrijven onhaalbaar lijkt. Dankzij interne opleidingen word je een expert in condition monitoring.
Je komt terecht in een sterk groeiend, financieel gezond en dynamisch bedrijf.
Onze bedrijfscultuur en managementstijl zijn zonder meer super te noemen, wat zorgt voor een stabiele organisatie en een hoge medewerkerstevredenheid.
Omdat je veel onderweg bent krijg je naast een attractief salaris ook een volledige uitrusting ter beschikking (firmawagen, laptop, smartphone, …).
I-Care biedt je een open en eerlijke omgeving, waar medewerkers echt gewaardeerd worden voor hun interesses, hun passie en hun toewijding
Wij bieden je een individueel groeiplan, gebaseerd op jouw interesses en voorkeuren, waar jijzelf en wij alle baat bij hebben
Een sterk internationaal groeiende organisatie met mogelijkheden om buitenlandse missies (korte termijn en lange termijn) te doen
Your best day at work ever!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
29 april, 2019 to 29 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
bjorn.jacobs@icareweb.com
Plaats: 
Heverlee
Straat en huisnummer: 
Interleuvenlaan, 64
Postcode: 
3001
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.