vacatures.ap.be

Schadebeheerder

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Hasselt
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TalentXperts

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Azurali te Hasselt is een KBC-verzekeringsagentschap. Een hecht team van een 5-tal collega’s, aangestuurd door 3 zelfstandig agenten/vennoten. Een warme en collegiale omgeving, met niet louter aandacht voor facts & figures, maar ook met bijzondere aandacht voor de ‘mens’ achter de collega. Een klein team met persoonlijke benadering, doch met ondersteuning van grote broer KBC: een perfecte combinatie voor jouw professionele ontwikkeling!
Ook jij kan deel uitmaken van dit bruisende team als adviseur verzekeringen schadebeheer.
Als schadebeheerder werk je samen met zowel de 3 verzekeringsagenten als je collega’s voor de afhandeling van schadegevallen. Je komt dagelijks in contact met de cliënten van het agentschap: particulieren, maar voornamelijk zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepers. Doelgroepen die een grotere expertise vragen op verzekeringsvlak. Je beheert schadedossiers van A tot Z, waarbij je in nauw contact staat met zowel de cliënt, je collega’s als de schade afdeling van KBC. Zonder echte targets, heb je wel aandacht voor mogelijke commerciële opportuniteiten. Ook met grote ambitie blijf je niet op je honger zitten, want doorgroei binnen het kantoor op langere termijn behoort tot de mogelijkheden.

Profiel: 

Beantwoord jij aan de verwachtingen?
Zeker en vast, als je minstens een 3-tal jaar relevante ervaring in schadebeheer kan voorleggen. Je hebt een diploma bachelor financie- en verzekeringswezen of een master in een economische richting (of bent reeds in het bezit van een FSMA certificaat). Je kennis van Nederlands is perfect en ook MS Office heb je vlot onder de knie.
Je beschouwt jezelf als punctueel, stressbestendig, vlot en sociaal? Perfect! Voeg daar nog een portie gezonde dynamiek, motivatie en werklust aan toe en je bent de geknipte kandidaat!

Arbeidsvoorwaarden: 

What’s in it for you?
Een gevarieerde job. Een hecht team. Een prachtig nieuwbouw kantoor in Hasselt. Leuke team-uitjes. Doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid loonpakket.

Extra informatie: 

Voel je het al kriebelen om schadedossiers snel en vlot af te handelen? Neem dan meteen contact op met ellen.mollen@talentxperts.be of via 089/20 14 80.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
23 april, 2019 to 23 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
ellen.mollen@talentxperts.be
Plaats: 
Genk
Straat en huisnummer: 
Zuiderring 11
Postcode: 
3600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.