vacatures.ap.be

Technieker Labo Elektronica

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
De Spoorwegen
Sector: 
Transport
Bedrijfsactiviteiten: 

Infrabel is verantwoordelijk voor de bouw, het onderhoud en de vernieuwing van de volledige spoorweginfrastructuur in België; dat zijn 3.600 km spoorlijnen, 5.905 km elektrische bovenleiding en ook 11.769 kunstwerken (bruggen en tunnels). Daarnaast regelen we ook 24/24 en 7/7 het treinverkeer. Samen met zo’n 11.000 medewerkers werken we aan een betrouwbaar en modern spoorwegnet om de mobiliteitsbehoeften van onze samenleving mee te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Technieker Labo Elektronica ondersteun je vanuit Infrabels labo seininrichting de labo- en veldploegen door problemen met signalisatiesystemen en -producten op te lossen:

Je analyseert de signalisatie-omgeving van de spoorwegen en evalueert de effecten ervan op elektronische circuits en systemen (isolatie, voeding, elektromagnetische compatibiliteit,).
Je leest en interpreteert elektronische schema's, identificeert tekortkomingen en stelt verbeteringen voor.
Je meet signalisatiesystemen en -producten, zowel in lage als hoge frequentie (dataloggers, spectrumanalysatoren, netwerkanalysatoren, enz.), interpreteert de resultaten en vat ze samen in een testrapport.
Zonodig produceer je prototypes van elektronische circuits, test je ze en integreer je ze in de seininrichtingsinstallaties.
Je ontwikkelt oplossingen en technische aanbevelingen om onze producten te verbeteren en geeft de nodige feedback aan de verantwoordelijken.
Je zorgt ervoor dat interne procedures toegepast en gerespecteerd worden.
Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers, binnen of buiten het labo.
Je gebruikt de gebruikelijke bedrijfstools (SharePoint, Outlook, SAP…)
Occasionele verplaatsingen, occasioneel weekend- en/of nachtwerk.

Profiel: 

Een bachelordiploma in elektronica is vereist.
Een eerste ervaring in een elektronisch labo is een pluspunt.Je bezit je rijbewijs B.Je hebt een passieve kennis van het Nederlands.Ja kan een elektronisch schema lezen en interpreteren: analoge en digitale schakelingen, zowel in lage als hoge frequentie.Je hebt een goede kennis van de basisfunctionaliteiten van Word, Excel, PowerPoint.Je bent klantgericht, analytisch en toont initiatief in je werk.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een boeiende en afwisselende job.Veel flexibiliteit, zodat je zelf de balans tussen werk en privé kan bepalen.Een baan bij een stabiel bedrijf dat bijdraagt aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.Talrijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden: jij bent ondernemer van je eigen carrière.Een aantrekkelijk loonpakket met verschillende aanvullende voordelen. Gratis reizen met de trein in de België.Vlotte bereikbaarheid: je werkt vlakbij Brussel-Zuid

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
18 april, 2019 to 17 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
kim.debosscher@hr-rail.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Frankrijkstraat 85
Postcode: 
1060
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.