vacatures.ap.be

Polyvalent Klantenconsulent(e)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Office management - Management assistant
WT - Energiemanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ENGIE
Sector: 
Energie
Bedrijfsactiviteiten: 

ENGIE in België is de drijvende kracht in de energietransitie. Onze missie is to move on UP door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit. ENGIE Electrabel, Axima, Cofely en Fabricom zijn thuis in alle vakgebieden van de energiesector: energieproductie en -distributie, onderzoek en innovatie, onderhoud en installatie, engineering, bouw en uitvoering van projecten.  Solliciteer nu en word lid van de UP-beweging van ENGIE en maak actief deel uit van de energierevolutie!

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Alles draait bij ons om energie. Voor zowel klanten als medewerkers, want ons doel is dat jij als Uptimist bij Electrabel energie uit je werkzaamheden haalt. Als jouw hart sneller gaat slaan van uitmuntende service en dienstverlening, dan zijn wij op zoek naar jou!

ENGIE in België staat voor:
-> 150 jaar ervaring in het toeleveren van 2,7 miljoen klanten
-> 38 windparken met 153 turbines voor het opwekken van groene energie
-> 17.000 medewerkers die zich dagelijks voor onze consumenten inzetten

Garandeer als Klantenconsulent de continuïteit van tevredenheid
ENGIE timmert druk aan de weg om een plaats te veroveren in de energiewereld van morgen. De loyaliteit en tevredenheid van onze Electrabel-consumenten spelen daarin een cruciale rol. Als Klantenconsulent is het jouw taak om onze sublieme dienstverlening, en de daaruit voortvloeiende klanttevredenheid, zo hoog mogelijk te houden.

Als processpecialist behandel je klantendossiers en raadpleeg, verifieer en/of wijzig je klantgegevens met betrekking tot contracten, plaatsing van zonnepanelen, uitlezen van meetgegevens, verhuizingen en facturatie. Je staat in voor de administratieve taken van A tot Z, bouwt duurzame klantrelaties en draagt bij aan een optimale dienstverlening. Het is de bedoeling dat je op termijn polyvalent zal werken.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het;
• vlot en succesvol afhandelen van vragen, verlenen van onmiddellijke bijstand, beantwoorden, adviseren en/ of informeren via telefoon, e-mail of digitaal / sociale media;
• proactieve onderzoeken van de wensen van de klant en het identificeren en communiceren van commerciële mogelijkheden;
• actief deelnemen aan teammeetings en functie gerelateerde opleidingen;
• proactief nadenken over en het aanleveren van suggesties voor procesverbeteringen;
• behalen van gestelde doelstellingen en servicelevels, zowel op individueel niveau als op teamniveau.

Profiel: 

Ben jij uit het juiste, ambitieuze hout gesneden?
Deze rol is allesbehalve een ‘simpele’ klantenservicefunctie en is beslist géén callcenterbaan. De wereld van energie is ingewikkeld en als polyvalent Klantenconsulent ga jij op de hoogte zijn van alle informatie over onze organisatie, producten en processen. Je hoeft die kennis niet allemaal tegelijk te onthouden, maar je moet wel in staat zijn deze complexe materie te begrijpen en bereid zijn om je kennis continu te verbreden. Leergierigheid en denkvermogen zijn in deze functie noodzakelijk.

Daarnaast vink je de volgende vakjes aan:
• Diploma op bachelor niveau. Dit niveau mag ook door minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een relevante richting zoals Customer Service, Communicatie, Secretariaat of Office Management behaald zijn.
• Je hebt een goede computervaardigheid en praktische kennis van MS Office. Ervaring met SAP/CRM-systemen is een pluspunt. Je hebt interesse in het aanleren van nieuwe informaticatoepassingen.
• Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands. Kennis van Frans en Engels is een plus.
• Nauwkeurig, analytisch sterk, prioriteiten kunnen stellen. Je werkt goed onder druk.
• Hoge mate van servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en goed kunnen luisteren.
• Je hebt een goede kennis van digitale kanalen en weet deze efficiënt te benutten.

Bij ENGIE zijn we UP-timistisch!
Bij de divisie Electrabel kom je terecht in een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Jouw inzet en ambitie bepalen het tempo van je vooruitgang: als jij de motivatie toont, hebben wij de middelen om je verder te helpen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Ons aanbod bestaat uit:
• Een aanstelling op projectbasis van 6 tot 12 maanden óf de mogelijkheid tot vaste aanwerving
• Een competitief salaris aangevuld met tal van interessante extralegale voordelen zoals woon-werkvergoeding, een groepsverzekering en een interessant aantal verlofdagen
• Flexibele werktijden en de mogelijkheid om mettertijd van thuis uit te werken
• Een moderne en ergonomische werkomgeving met behulpzame collega’s en een opgewekte sfeer

Krijg jij energie van deze vacature?
Solliciteer meteen en help mee de energietransitie van morgen vorm te geven! Solliciteer snel met jouw Cv op volgend mailadres: laetitia.lebrun@engie.com of via onze website: https://jobs.engie.com/belgium/jobs/polyvalent-klantenconsulent-e-120452

Extra informatie: 

ENGIE Electrabel is een dochteronderneming van ENGIE Groep en marktleider in de verkoop van energie. Daarnaast produceren wij ook elektriciteit en groene energie. We streven ernaar een partner te zijn voor de 2,71 miljoen klanten die ons elke dag inspireren. Door goed te luisteren ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen om hun energiecomfort te verbeteren.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
11 april, 2019 to 30 september, 2019
E-mail sollicitaties: 
laetitia.lebrun@engie.com
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Simon Bolivarlaan 34
Postcode: 
1000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.