vacatures.ap.be

Productietekenaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Diepenbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Energiemanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TalentXperts

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Sinds het ontstaan in 1962 focust Jaga op innovatie en creativiteit. Jaga doorbreekt het traditionele denken en verrast al decennia lang met totaal nieuwe concepten, zowel op technisch en esthetisch vlak als op innovatief vlak. De bedrijfscultuur van Jaga is gegroeid vanuit een grote bezorgdheid omtrent duurzaamheid, creativiteit en sociale verantwoordelijkheid. Dit wordt mooi gesymboliseerd door in de waarden van Jaga (the Jaga values)!

Ben jij de Productietekenaar met een sterke interesse in verwarming, koeling en ventilatieoplossingen die Jaga zoekt? Aarzel dan niet en lees zeker verder!

Als Productietekenaar kom je terecht in een team met 3 collega’s en sta je in nauw contact met sales, productie en R&D. Jij bent namelijk degene die het ontwerp omzet naar een gedetailleerde uitvoeringstekening. Dit doe je aan de hand van specifieke tekenprogramma’s (Pro engineer/Creo). In projectteams analyseer je in de eerste plaats de technische haalbaarheid van het ontwerp én formuleer je advies. Vervolgens werk je een technische uitvoeringstekening uit en maak je bijbehorende documenten op zoals stuklijsten of schema’s. Met jouw definitief ontwerp ga je naar de productie, waar je zorgt voor instructie- en documentatiemateriaal. Jouw werk zit er nog niet op: je blijft betrokken en gaat waar nodig op zoek naar verbeteringen.

Profiel: 

Beantwoord jij aan onze verwachtingen?
Zeker en vast, als je een Bachelor op zak hebt. Een technisch diploma in Elektromechanica past perfect in het plaatje. Bovendien heb je op school of in jouw loopbaan ervaring opgedaan in Pro Engineer (Creo 2.0). Ben je daarbovenop gemotiveerd om Windchill en PDM Link aan te leren? En ben je een vlotte communicator die graag contacten onderhoudt met verschillende afdelingen? Wacht niet langer en stel je kandidaat!

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Jaga kom je terecht in een warme bedrijfscultuur. Als beloning voor jouw inzet en werk, verdien je bovenop het wettelijk verlof 12 extra ADV-dagen. Jouw werkdag start tussen 7u30 en 9u en je mag zelf kiezen hoelang jouw lunchpauze duurt (30’ tot 1u30’). De vroege vogels mogen hun computer reeds afsluiten om 16u. In een bedrijf als Jaga, waar de nadruk ligt op innovatie en kwaliteit, krijg je tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien is jouw verloning bespreekbaar in functie van opgebouwde kennis en ervaring.

Interesse?
Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over deze functie? Contacteer ons nu en solliciteer!
Jolien Bouchet
jolien.bouchet@talentxperts.be
089/20.14.80

Extra informatie: 

Bij TalentXperts zetten wij in op jouw talent! Samen gaan we op zoek naar een job die 100% bij je past en die helemaal ‘jij’ uitstraalt! Voor ons ben je namelijk zovéél meer dan je diploma en ervaring. Wij kijken naar jouw talenten, persoonlijkheid, attitude en motivatie en zijn pas tevreden als we een glashelder inzicht hebben in wie jij écht bent en in welke professionele omgeving jij je thuis voelt! Onze consultants in Genk, Antwerpen en Brussel kijken er alvast naar uit om die perfecte match voor jou te vinden!

Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
11 april, 2019 to 11 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
jolien.bouchet@talentxperts.be
Plaats: 
Genk
Straat en huisnummer: 
Zuiderring 11
Postcode: 
3600
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.