vacatures.ap.be

Traineeship tot Payroll Advisor - Gent

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Gent
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Securex
Sector: 
HR
Bedrijfsactiviteiten: 

Securex is meer dan 100 jaar geleden ontstaan en hun kracht schuilt in de verschillende diensten die zij aan hun klanten voorstellen. Je kunt je ongetwijfeld ontplooien en ontwikkelen binnen een dienst toegespitst op hun klanten (Diensten aan Self-Employed & Individuals, HR Services, Health & Safety, Insurance, HR Consulting, International…) of binnen een van hun Corporate diensten (HR, IT, Sales & Marketing, Legal, Finance,…). Elke dag boosten meer dan 1.600 medewerkers het succes van Securex. Dag na dag boosten zij het succes van hun klanten!

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je versterkt ons team van experten in Payrollbeheer waarbij je klanten grote bedrijven zijn, die meer dan 100 werknemers tewerkstellen.

De kern van je functie draait om het berekenen, opvolgen en controleren van de salarissen binnen jouw klantenportefeuille.

Als expert implementeer en optimaliseer je de technische kant van het payroll proces en ben je staat om elke stap van de loonberekening te verifiëren.

Zodra je in dienst treedt, zal je een volledig vormingstraject volgen, dat je in staat zal stellen zowel met de sociale wetgeving als onze payrolltools te goochelen. En mocht je die al voor een deel kennen, dan is dat alleen maar een mooie bonus…

Je voornaamste contactpersonen zijn de personeelsdiensten van jouw klanten.

In nauwe samenwerking met je gespecialiseerde collega’s adviseer en informeer je jouw klanten over hun personeelsadministratie, de salarissen en de loonberekeningstool.

Je reikt hen ook het nodige technische advies aan of verwijst hen door naar je collega Legal Advisor voor de meer complexe socio-juridische vragen.

Je staat ook vaak in contact met je collega’s van het sociaal secretariaat, maar ook van andere diensten. Een functie waar het je beslist niet aan contacten zal ontbreken.

Buiten de loonberekening om handel je ook als commerciële medewerker wanneer je ontdekt dat bepaalde producten of diensten van Securex je klant zouden kunnen helpen bij de optimalisatie van zijn personeelsbeheer. Je begeleidt en adviseert hem dan ook bij zijn ontwikkeling.

Na je opleiding zal je elke dag in hetzelfde kantoor werken dan dat waarvoor je solliciteert.

Payroll Advisor behelst een soms stresserende opdracht, omdat die belangrijk is, waarbij je autonoom maar nooit alleen zult werken, en je technische, relationele en commerciële talenten tot ontplooiing zult kunnen brengen.

Profiel: 

Je hebt een overduidelijke interesse in payroll- / personeelsbeheer en sociale wetgeving én je wil graag verder groeien in dit domein.
Je hebt al een eerste ervaring in payroll of personeelsbeheer opgedaan, of je bent in het bezit van hoger diploma waarbij arbeidsrecht en sociale wetgeving onderdeel uitmaakte van het vakkenpakket.
Ondersteuning bieden en ondersteund worden door je collega’s, voor jou is dit wat teamwerk inhoudt, en je focust je werk op het behalen van resultaten.
Dankzij jouw analytische geest vind je snel je weg in het oplossen van complexe technische problemen gelinkt aan de payroll.
Je werkt vlot met cijfers, kunt vlot overweg met nieuwe informaticatools en ontdekt graag nieuwe software programma’s.
Je commerciële feeling stelt je in staat de resultaten te behalen die je vooropgesteld hebt.
Om je dagelijkse opdrachten tot een goed einde te brengen, ben je georganiseerd en kan je vlot je stressniveau beheersen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Werklocatie: brouwerijstraat 1 te 9031 Drongen.
Je gaat onmiddellijk in dienst met een vast contract van onbepaalde duur.
Glijdende werkuren garanderen een vlotte afstemming werk en privé.
Wij zouden je kunnen vertellen dat Securex een innoverend en dynamisch bedrijf is met een voordelig loonpakket (zoals veel andere bedrijven), maar dit spreekt eigenlijk voor zich.
Bij Securex komen werken betekent echter vooral ook:

Elke dag plezier vinden in je job.
Een VIP-ontbijt nuttigen met onze CEO in de weken die op je indiensttreding volgen.
Een onboarding programma van A tot Z volgen om een optimale integratie te waarborgen en maximaal informatie te verzamelen over je nieuwe werkgever.
Je competentiedomeinen verruimen en je op je eigen ritme ontplooien, afgestemd op je eigen carrièreambities.
De lead nemen om deel te nemen aan diverse projecten die echt impact hebben.

Extra informatie: 

Deze functie staat ook open voor jobstarters. Securex voorziet een uitgebreid opleidingstraject van 3 maanden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
5 april, 2019 to 5 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
raf.steenssens@azuro.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Rubenslei, 30
Postcode: 
2018
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.