vacatures.ap.be

Projectbeheerder - Mechelen

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Mechelen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Elektronica-ict
WT - Energiemanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fluvius
Sector: 
Energie

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als projectbeheerder vertegenwoordig je de technische kant van Fluvius in contacten met gemeenten, klanten, andere nutsmaatschappijen, aannemers en leveranciers. In je regio ben je verantwoordelijk voor alle ontwikkelingen aan het gas-, elektriciteits- en openbaar verlichtingsnet. Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak: je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier. Je bent een bruggenbouwer want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s. Je bent een spilfiguur tussen Fluvius en onze stakeholders.

Je hebt kennis over het saneren van oude netten, verplaatsingswerken, belangrijke infrastructuurprojecten en uitbreidingen voor hernieuwbare energieprojecten. Voor deze projecten bepaal jij namelijk het concept, de ontwerpplannen en kostprijsramingen in overleg met onze uitvoerende diensten. Je biedt ondersteuning aan gemeenten op het vlak van technisch en energetisch verantwoorde openbare verlichting.

Profiel: 

Je hebt een technische bachelor of een gelijkwaardige ervaring en de skills om projecten op te starten en in goede banen te leiden
Je beschikt over een klantgerichte houding en uitstekende communicatievaardigheden?

Arbeidsvoorwaarden: 

Ons pakket bestaat naast een aantrekkelijk loon uit heel wat voordelen zoals maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en natuurlijk korting op je energiefactuur. Een Fluviusser werkt hard maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling. Van zodra je solliciteert doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure. Wordt het een match dan kan je voltijds aan de slag in vast dienstverband. Je carrière bij Fluvius begint met een uitgebreide opleiding.

Extra informatie: 

Interesse?
Solliciteer online.
www.fluvius.be/jobs

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 april, 2019 to 3 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
helga.beelen@fluvius.be
Plaats: 
Melle
Straat en huisnummer: 
Brusselsesteenweg 199
Postcode: 
9090
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.