vacatures.ap.be

Electrical Designers

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Schaarbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Elektronica-ict
WT - Energiemanagement
WT - Grafische en digitale media - Grafimediatechnologie
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ELIA - via selectiekantoor A Priori
Sector: 
Energie
Bedrijfsactiviteiten: 

A Priori is de exclusieve selectiepartner van netwerkbeheerder Elia wat betreft oa. de vacatures van Electrical Designers en Designers High Voltage. Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV. Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen. De Elia groep heeft een team van 2000 professionals die als opdracht hebben de continuïteit van de elektriciteitsbevoorrading in België en een deel van Duitsland te waarborgen. Als eigenaar en beheerder van de transmissienetten in België en Duitsland heeft Elia een belangrijke rol en opdracht in het ondersteunen en concretiseren van het Europees energie- en klimaatbeleid. Momenteel zijn wij voor Elia op zoek naar een (m/v) Electrical Designer.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Elia Engineering staat binnen de Elia groep in voor alle infrastructuurprojecten die tegemoetkomen aan de behoeften op het vlak van de ontwikkeling, uitbreiding en vernieuwing van het Belgisch transmissienet voor elektriciteit van 30 tot 380 kV.

Als Designer Secondary Systems maak je deel uit van het projectteam onder leiding van een projectleider. Je bent verantwoordelijk voor de studies m.b.t. secundaire systemen, meer bepaald op het gebied van de elektrische beveiligings-, controle- en sturingsapparatuur, de automatisatieapparatuur en meetapparatuur voor de hoogspanningsinstallaties van het elektriciteitsnet.

De functie behelst voornamelijk de volgende taken:

Deelnemen aan het ontwerp van de elektrische installaties en mee nadenken over technische keuzes bij de uitwerking van projecten, in samenwerking met de projectleider.
Wat de studiefase betreft, zal je concept- en detailstudies opstellen, en meer bepaald:
de planning van de studies organiseren en beheren volgens de gekregen prioriteiten en deliverables;
blokschema’s voor de beveiliging en gedetailleerde principeschema’s opstellen;
bijdragen aan het definiëren en kiezen van het materieel;
de kwaliteit van de studies garanderen in overeenstemming met de normen, standaarden en methodes van Elia, gebruik makend van standaardmateriaal;
indien nodig deelnemen aan de acceptatieproeven van elektrische apparatuur in de fabriek.
Wat de realisatiefase betreft, zal je de projectleider assistentie verlenen voor de opvolging van de werken Secondary Systems op het terrein en vervul je in het bijzonder volgende taken:
voor je specifieke vakgebied sta je in contact met de exploitant, de leveranciers en de ondernemingen die instaan voor de montage van de elektrische apparatuur;
een oplossing uitwerken bij problemen i.v.m. het concept of de indienststelling op het terrein;
indien nodig deelnemen aan de werfvergaderingen waar technische aspecten aan bod komen alsook aan proeven op het terrein en indienststellingen van de installaties.

Profiel: 

Je bent (binnenkort) in het bezit van een graduaat/bachelor of diploma secundair onderwijs elektriciteit of elektronica, automatisatie of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands of het Frans en je bent bereid de andere landstaal te leren.
Je hebt kennis van AutoCAD en Windows Office.
Je hebt zin om een vak aan te leren en op termijn expert op je vakgebied te worden.
Je kunt goed plannen en organiseren, je hebt oog voor detail, je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent assertief.
Je vindt kwaliteit belangrijk, je bent stipt en communicatief sterk.

Arbeidsvoorwaarden: 

Elia biedt jou meer dan zomaar een functie: een uiterst professionele en boeiende omgeving, een uniek vormingsaanbod en volop kansen om je te ontplooien... Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Kiezen voor Elia is kiezen voor een succesvolle toekomst!

Extra informatie: 

INTERESSE? Mail dan zo snel mogelijk je CV naar Annemie Bergen via annemie@apriori.be of neem contact op via 016 57 18 38. Online solliciteren is ook mogelijk, via https://www.apriori.be/vacatures/electrical-designer

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
2 april, 2019 to 2 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
annemie@apriori.be
Plaats: 
Aarschot
Straat en huisnummer: 
Gasthuisstraat 15
Postcode: 
3200
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.