vacatures.ap.be

Technisch Tekenaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Duffel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Reynaers Aluminium
Bedrijfsactiviteiten: 

Bij Reynaers Aluminium kom je terecht bij dé specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor architectuur toepassingen. Partners over heel de wereld verwerken al meer dan 50 jaar de oplossingen van het Belgische familiebedrijf tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Met 2200 werknemers in meer dan 40 verschillende landen en een jaaromzet van 537 miljoen euro (2018) ben je tegelijk zeker van een internationale omgeving met een hoog ambitieniveau. Jouw werkplek in België is de Reynaers Campus in Duffel, het hoofdkantoor van de Reynaers Group. De Campus huisvest niet alleen kantoren, je vindt er onder andere ook een Technology Centre, Training Centre, 62 000 m2 magazijnen en een virtual reality ontmoetingsruimte voor partners. Together for Better is ons motto. We gaan met onze diensten heel ver in de ondersteuning van klanten, architecten en investeerders. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als R&D collega bouw je mee aan ons assortiment, je zorgt voor kwalitatieve toepassingen die toegevoegde waarde brengen aan onze profielsystemen. Je hebt dan ook een centrale rol in ons developmentproces:

• Je staat in voor het technisch tekenwerk en de verwerking in de bijhorende systemen (stuklijsten,...). Je maakt technische matrijstekeningen, detailtekeningen, tekeningen van onderdelen zowel in 2D als in 3D, je controleert tekeningen, je maakt assemblies, verwerkingstekeningen en cataloogtekeningen. Je takenpakket kan ook uitgebreid worden met 3D visualisatie opdrachten voor gebruik in brochures en commerciële documenten.

• Je volgt je dossiers en projecten van A tot Z op, waarbij je al je stakeholders betrekt. Je overlegt en informeert met je collega’s en de leveranciers.

• Je werkt de technische tekeningen conform de geldende normeringen en conform de interne procedures uit.

• Je werkt vooral met Autocad 2D & Inventor 3D als tekenpakket en met Vault als datamanagement pakket voor het beheer en de verwerking van de gegevens.

Profiel: 

• Je hebt een technisch of bouwkundig diploma op zak en enkele jaren ervaring op de teller.

• Je hebt dan ook een uitstekend technisch inzicht: je kan vlot een technische tekening, een technische brochure of catalogus lezen en begrijpen.

• Je bent een goede gesprekspartner in het Nederlands en het Engels.

• Kan je werken met CAD (Autocad) 2D en (Inventor) 3D ontwerp-software? Dan heb je een streepje voor. Ben je hier nog niet zo sterk in? Dan zullen we je ondersteunen zodat je jouw skillset kan uitbreiden.

• Je bent een teamspeler pur sang, een sterke en enthousiaste communicator die de teamgeest aanwakkert.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht bij dé specialist in aluminiumtoepassingen. We maken volop de switch naar Industrie 4.0. en met digitale hulpmiddelen helpen we onze klanten om hetzelfde te doen.

Wij garanderen:
• Een aangename en dynamische werksfeer met elke dag een nieuwe uitdaging.
• De mogelijkheid om je stempel te drukken op de toekomst, bij een maatschappelijk verantwoord bedrijf, dat de kaart trekt van innovatie en digitale technologie.
• De kans om jezelf te ontplooien en om professionele opleidingen te volgen.
• Een competitief loon en tal van extralegale voordelen, in ruil voor je expertise en inzet.
• Een mobiliteitsplan dat je de mogelijkheid biedt om je gemakkelijk, gezond en groen naar het werk te verplaatsen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 maart, 2019 to 27 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
marie.roobaert@reynaers.com
Plaats: 
Duffel
Straat en huisnummer: 
Oude Liersebaan 266
Postcode: 
2570