vacatures.ap.be

Assistent winkelmanager

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Vlaams-Brabant
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Hotelmanagement
Type: 
Job

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Groep Peeters-Govers bouwde op korte tijd naam en faam op in de retailmarkt als grootste franchisenemer van Albert Heijn België. Onze familiale groep baat vandaag zeven succesvolle Albert Heijn winkels uit, maar nieuwe groeiplannen staan reeds in de startblokken. Hiervan kan jij deel uitmaken!

Geef je loopbaan een boost en zet onze winkels in Vlaams Brabant (Wemmel - Ternat - Zaventem) verder op de kaart als (m/v):

Assistent Winkelmanager (m/v) met ambitie

Knalprestaties, wervelende teamspirit en vreugdekreten: het begint allemaal bij jou! Want als rechterhand van de Winkelmanager bouw je samen het filiaal uit tot een bruisend succesverhaal.

Kijk je ernaar uit om…
• een voorbeeldrol op te nemen en samen met de winkelmanager de organisatie van de winkel naar een hoger niveau te tillen?
• met voldoening te gaan voor hoogstaande kwaliteit en klantgerichte service?
• de winkel te laten uitgroeien tot dé referentie in de regio?
• de knepen van het ‘Retail management-vak’ volledig onder de knie te krijgen om op termijn een eigen vestiging onder je hoede te nemen?

DAN garanderen we JOU deze verantwoordelijkheden !
Vol inzet en gedrevenheid sta je in voor het commerciële en operationele luik van de Albert Heijn-winkel. Al doende leer je o.a. het dagelijks coachen van een team medewerkers, efficiënte planningen opmaken rekening houdend met procedures en prestatie-indicatoren en het budget te beheren om het vooropgestelde target te behalen. Daarnaast kom je met leuke ideeën op de proppen met als belangrijkste doel: ultimate customer satisfaction.

Heb je…
• een Bachelor- of Masterdiploma of een eerste werkervaring in de sector?
• een aanstekelijk enthousiasme om je collega’s verder te stuwen in hun commerciële en klantgerichte prestaties?
• zin voor initiatief en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel?
• de drive om je schouders te zetten onder de uitbouw van een (nieuw) winkelpunt en uit te groeien tot een ware ‘retail-professional’?

DAN ben JIJ onze nieuwe sterkhouder !

Wat mag je verwachten …
Je komt terecht in een groeiende en ambitieuze familiale groep waar men vertrouwen heeft in je kunnen. Je kan rekenen op een sterke teamgeest en waardering voor je inbreng en initiatief. Je krijgt de kans om mee uit te groeien tot het gezicht van een sterk merk. Zo bieden wij reële doorgroeikansen. Uiteraard kan je rekenen op een gedegen opleiding en een competitief verloningspakket.

Join us…
en solliciteer via volgende link: https://www.searchselection.com/jobs?sj=7290 Snelle reactie en discretie gegarandeerd. Contacteer Anja Van Cappellen voor meer info op 02 759 22 10.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 maart, 2019 to 26 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
brussel@searchselection.com