vacatures.ap.be

Software Consultant (Zorg-ICT)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Toegepaste Psychologie
GW - Verpleegkunde
WT - Biomedische laboratoriumtechnologie - Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie
WT - Biomedische laboratoriumtechnologie - Medische laboratoriumtechnologie
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ChipSoft
Sector: 
Gezondheidszorg / ICT
Bedrijfsactiviteiten: 

Niveau: Professionele bachelor Dienstverband: 40 uur per week In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier. Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw job
Als Software Consultant (Zorg-ICT) bij ChipSoft heb je een veelzijdige functie. Je vormt de schakel tussen ziekenhuizen en onze Research & Development-afdeling. Je analyseert de behoeften vanuit de klant en vertaalt deze naar onze ontwikkelaars. Bovendien bied je supportondersteuning aan onze huidige klanten en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van HiX, onze ICT-totaaloplossing. Je verzorgt training en opleiding om de zorgprofessionals bekend te maken met onze software. Via interne presentaties en kennissessies informeren jij en je collega’s elkaar over de nieuwste toepassingen.

Jouw werkweek
Tijdens implementatietrajecten werk je op vaste weekdagen in het ziekenhuis. Je doorloopt gezamenlijk met de zorgverleners de inrichting van HiX om hen kennis te laten maken met onze software. Na de livegang van ons systeem blijf je in contact met het ziekenhuis voor het verlenen van support bij software-issues. In sommige gevallen kun je direct zelf een aanpassing maken binnen de software, maar soms moet je eerst een use case schrijven of de aanpassing verwerken binnen een testcase. Hierbij werk je nauw samen met de ziekenhuizen en de ontwikkelaars om tot een goed eindresultaat te komen. Je overlegt regelmatig met je collega-consultants en de ontwikkelaars om nieuwe functionaliteiten te bedenken en verder uit te werken in een duurzame oplossing. Op andere dagen bereid je een cursus voor die je binnenkort aan medewerkers van een ziekenhuis geeft.

Jouw team
Samen met onze tien andere consultants vorm je een hecht en jong team. Doordat het team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, vullen jullie elkaar perfect aan. Zo hebben wij consultants met een achtergrond in Geneeskunde, Toegepaste Informatica, Biomedische wetenschappen, Bestuurskunde, Verpleegkunde en Farmacie. Ook buiten werktijd weten onze Consultants elkaar goed te vinden in het bar-restaurant om de hoek.

Profiel: 

Wat bied jij?
• Minimaal afgeronde Bachelor
• Klant- en oplossingsgerichtheid
• Aantoonbare affiniteit of werkervaring in de gezondheidszorg en/of ICT
• Opmerkzaamheid
• Analytisch inzicht

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat bieden wij
Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:
Aantrekkelijk loon
12 ADV dagen (bij een 40-urige werkweek)
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Extra informatie: 

Je stuurt ons jouw cv en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek, waarbij ook de teamleider van ‘jouw’ afdeling aanschuift. In dit gesprek gaan we in op de functie en onze organisatie. Uiteraard krijg jij alle ruimte om jouw vragen te stellen. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek op ons kantoor in Amsterdam met onze directeur. Na een wederom positief bevinden van beide partijen ontvang je van ons op korte termijn een contractvoorstel. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
21 maart, 2019 to 21 mei, 2020
E-mail sollicitaties: 
mspillemaeckers@chipsoft.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.