vacatures.ap.be

.Net Ontwikkelaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ChipSoft
Sector: 
Gezondheidszorg / ICT
Bedrijfsactiviteiten: 

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier. Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw werk
Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, ondersteunen en onderhouden van jouw eigen module. Dit gaat om complexe ICT-producten die feilloos moeten functioneren binnen de complexe omgeving van een zorgorganisatie. Je werkt zowel zelfstandig als in een team. ChipSoft maakt gebruik van een zelf ontwikkeld multi-tier framework. Tijdens een interne opleiding leren wij jou hoe je binnen deze architectuur jouw ontwikkelkunsten kunt vertonen.

Jouw team
Je komt te werken op ons kantoor in Niel, in een van de teams van onze afdeling Research & Development. Elk team richt zich op een of meerdere aandachtsgebieden. Afgestemd op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en ambities kiezen we welk aandachtsgebied het beste bij jou past. Wat de keuze ook wordt: je wordt welkom geheten door een team dat zich kenmerkt door een informele sfeer en waar een goede samenwerking centraal staat. Het barst van de experts om je heen om mee samen te werken en van elkaar te leren.

Jouw werkweek
Tijdens het wekelijkse overleg steken jij en je teamgenoten de koppen even bij elkaar. Wie is waar mee bezig en wat is klaar voor oplevering? Na afloop begin je met jouw hoofdtaak voor de komende sprint: het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan bestaande functionaliteiten binnen HiX. Na testen check je jouw code in en maak je de release notes op. Zodra deze klaar zijn en de build server heeft je wijzigingen opgepikt, kunnen jij en je collega’s van het team Implementatie & Support de werking verifiëren. Hierbij krijg je feedback en ondersteuning indien er nog iets aan schort.

Profiel: 

Wat bied jij?
• Kennis van het .NET framework, C#, WPF en SQL zijn pluspunten
• Je hebt aantoonbare interesse in OO-design en design patterns
• Je kan goed zelfstandig werken
• Je kan overleggen met diverse disciplines binnen een groter project
• Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat bieden wij?
• Aantrekkelijk loon
• 12 ADV dagen (bij een 40-urige werkweek)
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering
• Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
• Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
• Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Extra informatie: 

Je stuurt ons jouw cv en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek, waarbij ook de teamleider van ‘jouw’ afdeling aanschuift. In dit gesprek gaan we in op de functie en onze organisatie. Uiteraard krijg jij alle ruimte om jouw vragen te stellen. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek op ons kantoor in Amsterdam met onze directeur. Na een wederom positief bevinden van beide partijen ontvang je van ons op korte termijn een contractvoorstel. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
21 maart, 2019 to 21 mei, 2020
E-mail sollicitaties: 
mspillemaeckers@chipsoft.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.