vacatures.ap.be

Application developer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Diepenbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ASAP.BE

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je eet .Net als ontbijt, neemt PHP als dessert en droomt ‘s nachts van bits & bytes.
Als die hard analist-developer wil je je kunstjes liefst vertonen in een internationale omgeving. Look no further en word de nieuwe Application developer bij Fremach in Diepenbeek.
Als application developer kom je terecht in een toffe organisatie met een hecht IT-team. Je neemt er vervolgens een dubbele rol op. Enerzijds werk je ondersteunend voor de lokale en Europese users, anderzijds werk je aan de intern ontwikkelde applicaties voor administratieve en productie-gerelateerde toepassingen. Je bestudeert deze PHP- applicaties met een kritische blik en zet ze vervolgens in een nieuw ASP.net- jasje.
Als ideale kandidaat voor deze functie heb je minstens 2 jaar ervaring in application development op de teller staan. Indien je deze ervaring opbouwde binnen een productieomgeving, geeft je dat een streepje voor. Je houdt ervan om in een flexibele omgeving zonder regeltjescultuur te werken aan de diverse ondersteunende applicaties. Zelfstandigheid wordt naar waarde geschat, je maakt er dan ook gewetensvol gebruik van. Vanzelfsprekend kan je terugvallen op een bewezen kennis van onderstaande domeinen:
• ASP.net
• PHP
• Microsoft SQL 2008 (en hoger)
• MS office 2010 (en hoger)
• Nederlands en Engels
Tegenover jouw prestatie staat een aantrekkelijke verloning die met een extralegaal pakket wordt aangevuld. Zo ontvang je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een laptop en GSM + abonnement.
Bij TalentXperts zetten wij in op jouw talent! Samen gaan we op zoek naar een job die 100% bij je past en die helemaal ‘jij’ uitstraalt! Voor ons ben je namelijk zovéél meer dan je diploma en ervaring. Wij kijken naar jouw talenten, persoonlijkheid, attitude en motivatie en zijn pas tevreden als we een glashelder inzicht hebben in wie jij écht bent en in welke professionele omgeving jij je thuis voelt! Onze consultants in Genk, Antwerpen en Brussel kijken er alvast naar uit om die perfecte match voor jou te vinden!
Waar wacht je nog op? Contacteer ons nu!

TalentXperts
Zuiderring 11 - 3600 Genk
ellen.mollen@talentxperts.be – 0471 70 16 65

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
20 maart, 2019 to 20 mei, 2019
E-mail sollicitaties: 
ellen.mollen@talentxperts.be
Plaats: 
Genk
Straat en huisnummer: 
Zuiderring 11
Postcode: 
3600