vacatures.ap.be

Java Developper

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Zwevegem
Provincie van tewerkstelling: 
West-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Robaws
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

Administratiesoftware voor bouwbedrijven

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Robaws is een dienstverlener van ERP-oplossingen voor bouwsector en nevenactiviteiten en tevens ook een jonge start- up. Het ondersteunt hun doelpubliek door het aanbieden van modules waardoor o.a. de facturatie, planning en CRM geautomatiseerd worden. Robaws werkt momenteel met de meest innovatieve technologieën waarmee het zich onderscheidt van andere systemen op de markt. In het kader van hun groeiambities gaat Robaws momenteel op zoek naar een gedreven Java Ontwikkelaar. Ben jij momenteel op zoek naar een unieke uitdaging waarbij je een belangrijke rol kan spelen in de uitbouw van een jonge organisatie? Lees dan zeker verder!

Profiel: 

Je beschikt bij voorkeur over een master- of bachelordiploma. Je hebt kennis van Java Je bent enthousiast en gemotiveerd om een belangrijke impact te hebben op de verdere uitbouw van Robaws. Je probeert altijd een tikkeltje verder te gaan dan de oorspronkelijke doelstelling. Je hebt zin voor ondernemen en beheert je eigen projecten op weg naar het behalen van doelstellingen. Je communiceert vlot in het Nederlands

Arbeidsvoorwaarden: 

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen. Je komt terecht in een jonge organisatie waarbij je de mogelijkheid krijgt om mee je stempel te drukken op de uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om creativiteit en ondernemingskills te optimaliseren. Je komt terecht in een organisatie met respect voor een optimale work-life balance Bovenop mag je rekenen op enkele gedreven, jonge en toffe collega’s.

Extra informatie: 

Je ontwikkelt mee aan de Java-applicatie van Robaws. Je bent betrokken doorheen de hele production Life Cycle en schrijft, codeert, test, analyseert en evalueert de applicatie. Je zal werken in een Agile/Scrum omgeving. Je werkt zowel op nieuwe als bestaande projecten. En je bent steeds verantwoordelijk bij de Go-live bij nieuwe klanten. Je probeert de beste kwaliteit na te streven en je hebt een sterke interesse om de nieuwste technologieën te introduceren. Ook heb je sterke interesse in het zoeken naar productoptimalisaties voor de doelgroep van Robaws. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van zowel de frontend als backend, en gaat met een brede waaier van technologieën aan de slag, met o.a. Java, Spring, GWT, Spring Data, Javascript, Spring Boot en CSS.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
18 maart, 2019 to 18 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
line@robaws.be
Plaats: 
Zwevegem
Straat en huisnummer: 
Blokkestraat 41b
Postcode: 
8550