vacatures.ap.be

Junior Project Leider Landmeten en Infra

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Herk de Stad
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
AARO TOPO
Sector: 
Studiebureau - Landmeters

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ontwerpen van infrastructuur projecten (wegenis en riolering) voor private klanten, Aquafin en Fluvius (voormalig Infrax) in teamverband.
Na een inwerkperiode krijgt u de leiding over een aantal projecten (zowel ontwerp als uitvoering).

Je bent bereid sporadisch opmeetwerken uit met de one-man station en GPS (kleinere bijmetingen).

Je bent bereid je in te werken in de technologie van scanning en fotogrammetrie voor het vastleggen van 3D modellen van gebouwen en industriƫle installaties.

Je verwerkt administratief de uitgevoerde werkzaamheden (opmaak opmetings-, ontwerp-, vergunnings- en as built plannen, volumebepalingen).

Profiel: 

Je beschikt over een bachelor of een master bouwkunde/landmeten.

Je hebt ervaring als topograaf/landmeter of gelijkaardige ervaring opgedaan in een studiebureau of in de wegenbouw als werfleider. Kennis van CAD software/Pythagoras is een pluspunt.

Je bent iemand die onafhankelijk kan werken, kritisch meedenkt met de andere leden van het team, oplossingen kan bedenken, deadlines respecteert en open communiceert.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een competitief salaris in verhouding tot de relevante ervaring met extra legale voordelen. Voor kandidaten met potentieel zijn er ruime doorgroeimogelijkheden. Een uitdagende job in een stabiel en klantgericht studiebureau met een goede werksfeer, een zeer afwisselende job inhoud en ruime mogelijkheden tot bijkomende vorming. Een file vrije omgeving

Extra informatie: 

AARO-TOPO cvba is een kleinschalig studiebureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, topografisch meetwerk, verkavelingsprojecten, schattingen en gerechtelijke expertises.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
13 maart, 2019 to 15 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
Kurt@aaro-topo.be
Plaats: 
Herk de Stad
Straat en huisnummer: 
Sint Truidersteenweg 17
Postcode: 
3540