vacatures.ap.be

Syndicus assistent-beheerd(st)er

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Office management - Management assistant
WT - Vastgoed - Landmeten
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fidimco Beheer bvba
Sector: 
vastgoedbeheer

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wil je graag werken in een ploeg die bruist van enthousiasme? Met mensen die specialist zijn in hun vak en fier zijn op hun werk? Die zich dag in, dag uit 100% willen inzetten voor klanten en leveranciers. Dan is een job bij Fidimco iets voor jou.
We zoeken een ‘Assistent-beheerder’ voor ons departement Syndicus-beheer, die in een job voldoening haalt uit het geven van ondersteuning en bijstand. Die niet terugdeinst voor afwisseling, flexibiliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.

Profiel: 

Wat betekent dit concreet?
Je zal deel uitmaken van een team van 17 collega’s. Als assistent- beheerder ondersteunt u de beheerder in alle handelingen met betrekking tot het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw (syndicus-beheer). Je werkt nauw samen met jouw beheerder/beheerster en je ondersteunt deze bij het syndicus-beheer van ongeveer een 65-tal tot 70-tal gebouwen waarvan de beheerder de eindverantwoordelijkheid heeft.

Jouw takenpakket bestaat uit 4 grote luiken:

Bijstand en ondersteuning bieden bij het administratief beheer gebouwen
– Ondersteuning bieden bij correcte opvolging dossiers in de gebruikte software-systemen
– Opvragen agendapunten en versturen uitnodigingen en verzenden van de verslagen AV en RVM
– Opmaak notaris- en makelaarsbrieven en ondersteuning bieden bij aangetekende zendingen
– Ondersteuning beheerder bij de communicatie met alle mogelijke betrokkenen

Bijstand en ondersteuning bieden bij het financieel beheer
– Zorgen voor ondersteuning van de beheerder bij de interne organisatie van het financieel beheer van zijn/haar gebouwen

Instaan voor het technisch beheer
– Ondersteuning bieden bij de opvolging en de begeleiding van schadedossiers: offertes opvragen, liftverslagen doorsturen aan de onderhoudsfirma’s, …

Instaan voor het juridische beheer
– Voorbereiding juridisch dossier in samenspraak met beheer voor onze interne juridische dienst

Je beschikt over een flinke dosis gezond verstand en je rapporteert aan het Hoofd van de assistenten en het Hoofd Syndicus-beheer.

Profiel van de ideale kandidaat

Ervaring – Je beschikt bij voorkeur over een hoger diploma en een eerste ervaring in een administratieve functie. Ervaring met syndicus-beheer en Syndesk is een pluspunt maar zeker geen vereiste!
Punctueel en klantgericht – Je bent nauwkeurig en klantgericht en draagt het afleveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening hoog in het vaandel.
Een heldere communicator – Het is belangrijk dat je helder, gepast en doelgericht kan communiceren. Je werkt nauw samen met collega’s en je komt veelvuldig in contact met andere collega’s en klanten.
Zelfstandigheid en proactief – Je bent in staat om problemen te signaleren en deze zo snel mogelijk op te lossen, afhankelijk van jouw professionele ervaring. Je zal uit eigen beweging acties ondernemen en voorstellen doen om bepaalde problemen of knelpunten aan te pakken
Stressbestendig – Je kan omgaan met drukkere periodes en kan in drukke tijden het overzicht blijven bewaren. Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands. Daarnaast heb je voldoende kennis van het Frans en Engels.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden

Afwisseling – Je job is afwisselend en vol uitdagingen. Je team staat in voor het dagdagelijkse beheer van heel wat gebouwen en appartementen en je hebt contact met verschillende medewerkers, afdelingen en domeinen.
Stimulerende werkomgeving – Je maakt deel uit van een groeiend en toonaangevend syndicusbedrijf. Je ziet continu het resultaat van je inzet.
Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en krijgt de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
Contract van onbepaalde duur
Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, … afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Extra informatie: 

Solliciteren?
Bezorg ons je sollicitatiebrief met CV aan Fidimco Beheer BVBA, HR Verantwoordelijke, Meir 24 te 2000 Antwerpen of via email aan sollicitaties@fidimco.be.

Andere jobs ?
http://www.fidimco.be/jobs

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
14 februari, 2019 to 30 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
lieven@fidimco.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Meir 24
Postcode: 
2000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.