vacatures.ap.be

Juridisch medewerker syndicus-beheer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Fidimco Beheer bvba
Sector: 
vastgoedbeheer
Bedrijfsactiviteiten: 

Wil je graag werken in een ploeg die bruist van enthousiasme? Met mensen die specialist zijn in hun vak en fier zijn op hun werk? Die zich dag in, dag uit 100% willen inzetten voor klanten en leveranciers. Dan is een job bij Fidimco iets voor jou. We zoeken een ‘juridisch medewerker’. Hij/zij ondersteunt de departementen ‘syndicus-beheer’ en ‘boekhouding’ wat betreft het juridische luik van het syndicus-beheer.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wat betekent dit concreet?
Je zal deel uitmaken van een team van 3 collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de opvolging van de juridische dossiers in het kader van het syndicus-beheer van een groot aantal gebouwen. Het gaat hier over dossiers met betrekking tot achterstallen alsook bouwdossiers.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit de volgende aspecten:

• Juridische dossiers opstarten
• Opvolgen mailverkeer tussen advocaten en betrokken dossierbeheerder
• Maandelijks alle juridische dossiers bijwerken
• Gerechtsexpertises volgen/bijwonen
• Conclusies nalezen en corrigeren en opvolgen briefwisseling advocaten en deskundigen
• Betekening/uitvoering vonnissen opvolgen
• Communicatie naar de beheerders, boekhouders en klanten (Raad van Mede-eigendom of gebouwverantwoordelijke) toe.
• Dagvaardingen en vonnissen onverwijld ter kennis brengen excl. opzoekingen deurwaarders

Je werkt graag samen want indien nodig zal je het dossier bespreken met de beheerder en/of boekhouder van het desbetreffende gebouw. Je beschikt over een flinke dosis gezond verstand en je rapporteert aan het Hoofd van de juridische dienst.

Profiel: 

Profiel van de ideale kandidaat

Ervaring – Je hebt een diploma rechten met specialisatie of kennis wetgeving Mede-eigendom of een diploma rechtspraktijk. Ervaring in deze materie is een pluspunt maar geen vereiste.
Punctueel en klantgericht – Je bent nauwkeurig en klantgericht en draagt het afleveren van een kwaliteitsvolle dienstverlening, waarvan je de eindverantwoordelijkheid draagt, hoog in het vaandel.
Een heldere communicator – Het is belangrijk dat je helder, gepast en doelgericht kan communiceren. Je werkt nauw samen met collega’s en je komt veelvuldig in contact met andere raadsleden, collega’s en klanten.
Zelfstandigheid en proactief – Je bent in staat om problemen te signaleren en deze zo snel mogelijk op te lossen (afhankelijk van jouw professionele ervaring). Je zal uit eigen beweging acties ondernemen en voorstellen doen om bepaalde problemen of knelpunten aan te pakken.
Stressbestendig – Je kan omgaan met drukkere periodes en kan in drukke tijden het overzicht blijven bewaren.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands. Daarnaast heb je voldoende kennis van het Frans. Engels is een must en geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden

Afwisseling – Je job is afwisselend en vol uitdagingen. Je team staat in voor het juridische gedeelte van het syndicus-beheer van heel wat gebouwen en je hebt contact met verschillende collega’s, raadsleden en eigenaars.
Stimulerende werkomgeving – Je maakt deel uit van een groeiend en toonaangevend syndicusbedrijf. Je ziet continu het resultaat van je inzet.
Contract van onbepaalde duur
Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals een sectorale groepsverzekering, maaltijdcheques, … in functie van jouw ervaring

Extra informatie: 

Solliciteren?
Bezorg ons je sollicitatiebrief met CV aan Fidimco Beheer BVBA, HR Verantwoordelijke, Meir 24 te 2000 Antwerpen of via email aan sollicitaties@fidimco.be.

Andere jobs ?
http://www.fidimco.be/jobs

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
14 februari, 2019 to 30 juni, 2019
E-mail sollicitaties: 
lieven@fidimco.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Meir 24
Postcode: 
2000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.