vacatures.ap.be

Software Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Organi
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

Organi is actief op de markt sinds 1977 en is een gevestigde waarde in de IT-sector. We zijn een autonome, Belgische IT-specialist in sectorspecifieke totaaloplossingen: software, hardware én IT services.

Bij Organi hechten we veel belang aan een goede relatie met onze 89 werknemers en aan een optimale relatie onder het personeel zelf. Want al die mensen samen zijn onze sterkste troef.

Door een gemiddelde anciënniteit van 12 jaar en een gemiddelde leeftijd van 39 jaar hebben we een mooie mix van ervaring en jeugdig enthousiasme.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

We zijn bij Organi op zoek naar verschillende Software Engineers om ons team te versterken. Wil jij graag oplossingen creëren die onze klanten helpen bij de automatisatie van hun bedrijfsprocessen? Heb jij de ambitie om door te groeien tot een allround ontwikkelaar? En wil je graag werken voor marktleiders in de logistieke wereld? Dan ben jij de man of vrouw die wij zoeken!

Hoe zal jouw werkdag als Software Engineer eruitzien?

- Je ontwikkelt onze eigen producten (desktop, web & mobile) gebouwd voornamelijk in Progress, maar ook met andere technologieën zoals Webservices, .Net, JavaScript en Angular.
- Je staat in voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van beveiligde online toepassingen.
- Je werkt mee aan het opzetten van communicatie tussen diverse interne en externe toepassingen op basis van XML-uitwisseling en REST-services.
- Je documenteert je kennis in Confluence, werkt volgens de Agile-methode, volgt issues op via Jira en werkt met het GIT versiebeheersysteem.

Profiel: 

- Je hebt een diploma van het hoger onderwijs in een IT-richting (of gelijkwaardig door ervaring/skills) en kan programmeren (.NET, Java, PHP...). Kennis van Progress/ProShield is een plus, maar zeker geen must.
- Je bent servicegericht en denkt graag mee met de klant.
- Je houdt van uitdagingen en bent niet bang om initiatief te nemen.
- Je bent enthousiast en wilt graag meebouwen aan innovatieve softwareproducten.
- Je bent leergierig, want aan opleiden en het delen van kennis hechten wij veel belang.
- Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Een vast contract met een mooi loon en allerlei voordelen: bedrijfswagen, laptop, flexibele uren & thuiswerk, 6 extra vakantiedagen, maaltijdcheques, groeps- & hospitalisatieverzekering…
- Een degelijke opleiding in Progress tijdens je eerste weken, maar ook daarna nog tal van trainingsmogelijkheden om bij te blijven dankzij ons “Back 2 School”-programma.
- Een gezonde KMO in Wilrijk met een open en informele bedrijfscultuur.
- Een ambitieus en vlijtig team van software engineers en consultants waarin je je talenten verder kan ontwikkelen.
- Last but not least: toffe collega’s en veel fun tijdens onze extra activiteiten!

Extra informatie: 

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via het online formulier of stuur je CV en motivatie door naar (misschien ook wel jóuw toekomstige collega) Yana via ybr@organi.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
15 januari, 2021 to 15 januari, 2022
E-mail sollicitaties: 
ybr@organi.be
Plaats: 
Wilrijk
Straat en huisnummer: 
Dynamicalaan 15
Postcode: 
2610
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.