vacatures.ap.be

Vrijwilligers activiteitenbegeleider kinderen -2,5jaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Ergotherapie
GW - Orthopedagogie
GW - Sociaal werk
GW - Toegepaste Psychologie
GW - Vroedkunde
OT - Kleuteronderwijs
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Centrum Kauwenberg vzw
Sector: 
Sociaal Culturele sector
Bedrijfsactiviteiten: 

Centrum Kauwenberg vzw is een organisatie voor armoedebestrijding gelegen in hartje Antwerpen. In Centrum Kauwenberg komen zowel volwassenen en kinderen in armoede samen. Ons hoofddoel is het wegwerken van sociale uitsluiting. De werking is er op gericht mensen mondiger en sterker te maken en hen te betrekken in het verenigings- en culturele leven. We proberen armoede ook kenbaar te maken en maatschappelijke structuren te veranderen. De kinderwerking heeft tot doel de kinderen en jongeren van arme gezinnen de kans te geven om in groepsverband hun eigen mogelijkheden te ontdekken en te ontplooien om zo een positieve identiteit te ontwikkelen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Op woensdagnamiddag van 14u-17u komt onze oudergroep samen. Voor de kinderen van 2,5 tot 14 jaar organiseren we tegelijkertijd een kinderclub. Momenteel zijn er heel wat mama's met baby's en peuters die nog niet terecht kunnen in onze kinderclub. We merken bij dat de ouders het moeilijk vinden om tegelijkertijd te vergaderen en zorg voor hun jongste kinderen te combineren.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden minstens 1x per maand de mogelijkheid om activiteiten te voorzien voor jonge kinderen uit kwetsbare gezinnen. Dit aantal kan in overleg worden afgesproken. Je krijgt de vrijheid om deze activiteiten op je eigen manier in te vullen. Deze activiteiten vallen op woensdagnamiddag van 14u-17u.

Profiel: 

Wie zoeken wij?

Geëngageerde studenten (orthopedagogie/sociaal werk/kleuteronderwijs/toegepaste psychologie/...) met enige achtergrondkennis en ervaring die een specifiek aanbod willen voorzien voor kinderen jonger dan 2,5 jaar.

Arbeidsvoorwaarden: 

Onkosten die je maakt voor deze activiteiten worden vergoed (materiaal, 4-uurtje,…). We bieden geen vrijwilligersvergoeding aan.

Extra informatie: 

Ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij onze organisatie? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

Centrum Kauwenberg vzw
Korte winkelstraat 1
2000 Antwerpen
nikki.goris@kauwenberg.be
032327296

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
29 januari, 2019 to 1 juli, 2019
E-mail sollicitaties: 
nikki.goris@kauwenberg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Korte Winkelstraat 1
Postcode: 
2000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.